A A A K K K
для людей із порушенням зору
Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулося засідання IV сесії Соколівської сільської ради IX скликання

Дата: 03.02.2021 18:51
Кількість переглядів: 334

21 січня під головуванням Соколівського сільського голови Інни Завірюхи відбулося засідання четвертої сесії Соколівської сільської ради дев’ятого скликання.

У роботі сесії з 22 депутатів участь взяли 18.

На початку сесії з керівництвом сільської ради та депутатським корпусом поспілкувалися новопризначений начальник Кропивницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області Андрій Гудіма та його заступник Олександр Громко. Правоохоронці пообіцяли всіляку підтримку та висловили сподівання на тісну, активну співпрацю з територіями громади.

За результатами сесії:

Освіта

  • з метою приведення найменувань та установчих документів закладів освіти Соколівської сільської ради у відповідність до вимог чинного законодавства перейменовано та затверджено статути у новій редакції закладів освіти Соколівської сільскої ради.
  • затверджено вартість харчування одного учня, вихованця в закладах освіти Соколівської сільської ради на 2020-2021 навчальний рік, перелік категорій учнів та вихованців закладів освіти Соколівської сільської ради, які звільняються від плати за харчування, та порядок організації харчування дітей, батьки яких є учасниками АТО, на 2020-2021 навчальний рік. Так, вартість харчування на одного учня для вихованців закладів дошкільної освіти складатиме 33 грн. (10.00-батьківська плата-30%, 23.00-місцевий бюджет-70%). Для учнів пільгових категорій (обід) та учнів 1 – 4 класів — 22 грн.

Кадрові питання

  • внесено зміни до структури штатного розпису апарату Соколівської сільської ради шляхом введення до відділу ЦНАПу штатної одиниці адміністратора та затвердили базову мережу та штатний розпис закладів культури Соколівської сільської ради.
  • таємним голосуванням затверджено на посаду старосту села Вільне Соколівської сільської ради Світлану Білюк та уповноважено її вчиняти нотаріальні дії, та проведення державної реєстрації актів цивільного стану.
  • затверджено новий персональний склад виконавчого комітету Соколівської сільської ради. Зокрема, до виконкому увійшли заступник Соколівського сільського голови Юрій Яровий та старости сіл — Світлана Криж (Димине), Юрій Тегза (Миколаївка), Володимир Бобко (Івано-Благодатне), Світлана Білюк (Вільне).

Житлово-комунальне господарство

  • прийнято у комунальну власність, змінено засновника і назву та затверджено статут у новій редакції житлово-комунального підприємства с. Вільне.
  • шляхом внесення змін до бюджету Соколівської сільської ради на 2021 рік, виділено фінансову підтримку даному підприємству у розмірі 10 тис. грн.

Також на сесії було розглянуто і прийнято відповідні рішення по великій кількості земельних питань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь