A A A K K K
для людей із порушенням зору
Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Соколівську громаду відвідав перший заступник голови Кіровоградської обласної ради Юрій Семенюк

Дата: 12.02.2021 18:48
Кількість переглядів: 350

Фото без опису12 лютого Соколівську громаду з робочим візитом відвідав перший заступник голови Кіровоградської обласної ради Юрій Семенюк. У ході візиту Юрій Семенюк разом з Соколівським сільським головою Інною Завірюхою та заступником сільського голови Юрієм Яровим ознайомився з роботою соціальної сфери громади. Зокрема, перший заступник голови обласної ради відвідав Центр надання адміністративних та соціальних послуг, побував у Соколівському закладі дошкільної освіти “Струмочок” та Черняхівському ФАПі, ознайомився з роботою сільської школи у с. Вишняківці.

Знайомлячись із закладами соціальної сфери громади, Юрій Семенюк відзначив, що Соколівська громада, крім того, що є однією з перших на території області, активно продовжує розвиватися та є перспективною у плані соціально-економічного розвитку. Прикладом тому є широкий спектр адміністративних та соціальних послуг, які надаються громадою, підтримка та розвиток освітянської та медичної галузей, оперативне вирішення проблемних питань території та ряд цікавих проектів, які планується реалізувати у майбутньому.

Юрій Семенюк обговорив із сільським головою Інною Завірюхою та заступником сільського голови Юрієм Яровим стан і перспективи соціально-економічного розвитку території та пріоритетні завдання на найближчий час. Зокрема, заступник голови обласної ради пообіцяв підтримку у реалізації перспективних проектів громади, серед яких завершення будівництва дитячого садочка у с. Черняхівці та будівництво спортивного комплексу.

Окрім того, Інна Звірюха розповіла, що у планах реконструкція Центру надання адміністративних та соціальних послуг, після якої на другому поверсі буде розміщено молодіжний центр. Він міститиме спортивну залу, конференц-зал, клуб та простір для проведення вільного часу молоддю громади. На сьогодні вже розроблено проектно-кошторисну документацію.

Також, під час зустрічі обговорено проект Закону України «Про порядок вирішення питань адміністративно-територіального устрою України», який передбачає врегулювання, встановлення меж для населених пунктів, віднесення населених пунктів до категорій міст, найменування та перейменування сіл, селищ, міст, створення відкритого державного реєстру адміністративно-територіальних одиниць.

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь