A A A K K K
для людей із порушенням зору
Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Увага! Конкурс!

Дата: 18.02.2021 14:15
Кількість переглядів: 472

З 24 лютого по 22 березня 2021 року Кропивницьким міськрайонним відділом У ДСНС України в області оголошено конкурс на кращий плакат-фантазію у техніці арт-графіки "Портрет рятувальника". До участі у конкурсі приймаються плакатні зображення на папері чи полотні будь-якого розміру, виконані олівцями, фарбами або виконані за допомогою комп’ютерних графічних редакторів на тематику пожежної і техногенної безпеки (дикорослі гриби, пожежа, безпека у побуті, зимова рибалка, лісові пожежі, екстремальні погодні умови тощо). Ми чекаємо на ваші роботи до 22 березня п.р. за адресою: м.Кропивницький, вул. Волкова, 34 (( тел. 55-89-84). На переможця конкурсу чекає подарунок! (напишіть свою адресу, а потім ми заберемо роботи.)

Акція "Герой-рятувальник року"

Якщо ви стали свідком проявленої мужності і героїзму або безпосереднім учасником рятування людей, ліквідації пожежі, аварії чи стихійного лиха, просимо вас надавати інформацію за телефонами: ( (0522) 22-15-42, 22-09-90. Підсумки підбиваються напередодні Дня рятівника. Учасники, які стають лауреатами, нагороджуються ДСНС України відзнакою “Герой-рятувальник року”. Чекаємо ваших повідомлень!

Набір кандидатів на навчання

ВНЗ України, які готують фахівців для підрозділів цивільного захисту, оголошують набір кандидатів на навчання на базі загальної середньої освіти.

За інформацією звертатись до 1 ДПРЗ Управління ДСНС України у Кіровоградській області за адресою: м. Кропивницький, вул. Волкова, 34 ( (0522) 55-12-19, 050- 723- 23-87.

Кропивницький МРВ У ДСНС в області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь