A A A K K K
для людей із порушенням зору
Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулося засідання VII сесії Соколівської сільської ради IX скликання

Дата: 19.03.2021 09:40
Кількість переглядів: 1131

18 березня під головуванням Соколівського сільського голови відбулася 7 сесія Соколівської сільської ради 9 скликання. У роботі сесії взяли участь 18 депутатів. 

На початку сесії перед депутатами виступили голова Кропивницької районної ради Андрій Лейбенко та заступник голови ради Олександр Барабаш з інформацією щодо подальшого функціонування КНП Кропивницької районної ради "Кропивницька центральна районна лікарня". Зокрема, за словами Андрія Лейбенка, існує декілька варіантів, серед яких передача  центральної районної лікарні на баланс області чи міста, або ж у спільну власність  п’яти об’єднаних громад району, в тому числі і Соколівської сільської ради. Голова Кропивницької районної ради запропонував депутатському корпусу розглянути питання щодо готовності прийняття у спільну власність територіальних громад Кропивницької районної ради "Кропивницька центральна районна лікарня".

За результатами обговорення депутати Соколівської сільської ради прийняли рішення відкласти дане питання до більш детального його вивчення та проведення спільних консультацій з територіальними громадами району.

Розглянувши питання порядку денного, депутати прийняли рішення:

Бюджет

Внесено зміни сільського бюджету Соколівської територіальної громади на 2021 рік  

Місцеві програми

З урахуванням пропозицій депутатів сільської ради затверджено програму з благоустрою в новій редакції, а також внесено зміни до програми економічного та соціального розвитку Соколівської сільської територіальної громади на 2021 рік.

Внесено зміни до програми поліцейський офіцер громади Соколівської сільської ради на 2020-2022 роки.

Затверджено Програму виконання заходів з призову громадян на військову службу та мобілізаційної підготовки на території Соколівської сільської територіальної громади на 2021-2023 роки.

Освіта

Прийнято рішення про реорганізацію Диминського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів, перейменовано та затверджено  Статут Карлівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів.

Прийнято рішення про передачу деревини, що утворилася при видаленні дерев та опилюванні гілля (50 тон) КО «Відділ освіти, молоді та спорту Соколівської сільської ради».

Прийнято рішення про передачу комунального майна Соколівської сільської ради (ДНЗ "Ромашка, с. Миколаївка та ДНЗ "Сонечако" с. Вільне) на баланс та в оперативне управління КО «Відділ освіти, молоді та спорту Соколівської Сільської ради.

Соціальний захист

Прийнято рішення про надання матеріальної допомоги трьом громадянинам Соколівської сільської ради.

 Кадрові питання

Рішеннями сесії достроково припинено повноваження старости села Івано-Благодатне Володимира Бобка та старости сіл: Миколаївка, Корлюгівка, Олено-Косогорівка, Українка, Шевченкове та селища Шостаківка Юрія Тегзи.

Затверджено на посаду старости села Івано-Благодатне Соколівської сільської ради Анастасію Бобко та на посаду старости сіл: Миколаївка, Корлюгівка, Олено-Косогорівка, Українка, Шевченкове та селища Шостаківка Соколівської сільської ради Інну Горбунову.

Рішеннями сесії покладено обов’язки із вчинення нотаріальних дій, проведення державної реєстрації актів цивільного стану на новопризначених старост.

У зв’язку із змінами старост внесено зміни до персонального складу виконавчого комітету Соколівської сільської ради.

Також на сесії прийнято рішення про передачу трудового архіву від ВАТ "Кіровоградський кар’єр" до Соколівської сільської ради, затверджено  план діяльності Соколівської сільської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2021 рік.

          У ході сесії депутати розглянули велику кількість земельних питань.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь