A A A K K K
для людей із порушенням зору
Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

І пленарне засідання VIII сесії Соколівської сільської ради XIX скликання

Дата: 22.04.2021 21:57
Кількість переглядів: 594

Фото без опису22 квітня  під головуванням Соколівського сільського голови Інни Завірюхи відбулося І пленарне засідання  8 сесії Соколівської сільської ради 9 скликання. У роботі сесії взяли участь 13 депутатів. 

На сесії внесено зміни до бюджету Соколівської сільської територіальної громади на 2021 рік, надано матеріальні допомоги громадянам, прийнято рішення про припинення сільських виборчих комісій шляхом ліквідації, затверджено Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти Соколівської сільської ради.

            Фото без описуУ зв’язку з утворенням відділу культури, молоді, спорту та туризму Соколівської сільської ради та з метою забезпечення ефективності використання комунального майна сільської  ради на сесії прийнято ряд відповідних рішень. Зокрема, про  передачу комунального майна Соколівської сільської ради на баланс та в оперативне управління відділу культури, молоді, спорту та туризму Соколівської сільської ради, про  передачу автомобіля на баланс відділу культури, молоді, спорту та туризму Соколівської сільської ради тощо. Також змінено орган управління комунального закладу «Соколівська дитячо-юнацька спортивна школа «КОЛОС» та комунального закладу Центр розвитку фізичної культури та спорту «СКІФ» з відділу освіти, молоді та спорту Соколівської сільської ради на відділ культури, молоді, спорту та туризму Соколівської сільської ради, передано автобус ПАЗ 4234 відділу культури, молоді, спорту та туризму Соколівської сільської ради.

Фото без описуЗ метою забезпечення підвищення якості культури, раціональних бюджетних витрат депутати прийняли рішення про початок ліквідації юридичних осіб комунальних закладів культури та бібліотечних закладів Соколівської сільської та створення закладів Соколівського центрального сільського будинку і Соколівської центральної сільської бібліотеки. Ліквідовані юридичні особи стануть філіями центрального будинку культури та центральної сільської бібліотеки. Відповідно до цього, рішенням сільської ради змінено орган управління закладів культури Соколівської на відділ культури, молоді, спорту та туризму Соколівської сільської ради.

На сесії також прийнято ряд кадрових рішень -  внесено зміни до штатного розпису працівників благоустрою Соколівської сільської ради та до структури апарату Соколівської сільської ради.

Окрім того, депутати розглянули велику кількість земельні питань. 

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь