A A A K K K
для людей із порушенням зору
Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

«Школа Фермерства 2.0»: відкрийте власну справу у аграрному секторі

Дата: 27.04.2021 10:49
Кількість переглядів: 440

«Школа Фермерства 2.0» – комплексний короткостроковий навчальний онлайн-курс з основ сільського господарства, що об’єднує різні напрями сільського господарства: вирощування овочів, фруктів, ягід, птиці, великої рогатої худоби, бджільництво, квітникарство, а також економічні питання, питання новітніх технологій кожної галузі тощо.

Участь у проєкті можуть взяти також мешканці Кіровоградщини, які мають бажання відкрити власну справу у сфері сільського господарства. 

Слід наголосити, що центрами професійно-технічних навчальних закладів державної служби зайнятості (далі – ЦПТО ДСЗ) розроблено 26 освітніх програм для курсів цільового призначення сільськогосподарського напряму, а саме:

Донецький ЦПТО ДСЗ: «Основи сільського господарства (Школа Фермерства). Рослинництво»; «Основи сільського господарства (Школа Фермерства). Основи бізнеспланування в сільському господарстві».

Івано-Франківський ЦПТО ДСЗ: «Особливості вирощування зернових та технічних культур»; «Основи фермерського господарства».

Луганський ЦПТО ДСЗ: «Садівництво»; «Виноградарство»; «Основи маркетингу в фермерському господарстві».

Львівський ЦПТО ДСЗ: «Заготівля та зберігання зернових культур»; «Сучасні методи захисту плодового саду від шкідників та хвороб».

 Одеський ЦПТО ДСЗ: «Зелений сільський туризм»; «Мале підприємництво на селі. Бджільництво»; «Мале підприємництво на селі. Виноградарство»; «Мале підприємництво на селі. Садівництво, обрізання плодових дерев та догляд за ними»; «Вирощування квітів. Декоративно-прикладний дизайн, флористичні технології та види флористичних робіт»; «Страховий бізнес».

Полтавський ЦПТО ДСЗ: «Фермерство – школа успішного аграрія».

Рівненський ЦПТО ДСЗ: «Шляхи підвищення врожайності сільськогосподарських культур»; «Технології вирощування плодово-ягідних культур та аспекти органічного виробництва їх продукції»; «Сучасні технології підготовки насіння та захисту посівів на підприємствах АПК»; «Правила відбору та підготовки корів до машинного доїння»; «Технологія утримання та відгодівлі свиней».

Харківський ЦПТО ДСЗ: «Сучасні агротехнології вирощування сільськогосподарських культур в умовах ринкового господарювання»; «Крапельне зрощення як інноваційний метод вирощування ягідних культур»; «Агротехнологічні принципи вирощування та догляду за виноградом»; «Технологія вирощування квітів та догляд за ними».

Херсонський ЦПТО ДСЗ: «Рослинництво».

До професійного навчання можуть бути залучені зареєстровані безробітні та усі бажаючі особи, яким оволодіння вищенаведеними компетенціями може допомогти у вирішенні питання працевлаштування або відкриття власної справи. Курси можуть проходити як у онлайн, так і в офлайн-форматі.

За більш детальною інформацією звертайтеся до відділу активної підтримки безробітних за тел.: (0522) 24 47 96.

Якщо Ви мрієте про власну справу у сфері сільського господарства – навчальний онлайн-курс «Школа Фермерства 2.0» для Вас!

 

Кіровоградський міськрайонний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь