Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулося засідання IX сесії Соколівської сільської ради IX скликання

Дата: 28.05.2021 09:19
Кількість переглядів: 767

Фото без опису27 травня під головуванням Соколівського сільського голови Інни Завірюхи відбулося засідання 9 сесії Соколівської сільської ради 9 скликання. У роботі сесії взяли участь 19 депутатів. 

На початку сесії депутати заслухали звернення жителів села Соколівського щодо покращення роботи перевізника, який здійснює маршрутні перевезення сполученням Соколівське-Кропивницький. Розглянувши звернення, депутати вирішили спільно з ініціативною групою жителів Соколівського звернутися до Кропивницької райдержадміністрації та перевізника, з яким укладено договір, з метою вирішення проблемної ситуації.

На сесії заслухано та затверджено звіт про виконання сільського бюджету за І квартал 2021 рік та внесено зміни до сільського бюджету Соколівської територіальної громади на 2021 рік.

Депутати  прийняли рішення про перейменування відділу освіти, молоді та спорту Соколівської сільської ради та затвердження положення про відділ в новій редакції, внесли зміни до структури апарату Соколівської сільської ради, надали в оренду нежитлове приміщення та матеріальні допомоги громадянам,

Також було внесено зміни до Програми «Поліцейський офіцер громади» Соколівської сільської ради на 2020-2022 роки, погоджено «Інвестиційну програму на 2021-2022 р.» та тарифи на послуги з централізованого водопостачання ЖКП с. Вільного та передано автомобіль ГАЗ 53 КП «Надія» Соколівської сільської ради на баланс Соколівської сільської ради.

У межах своїх повноважень, зважаючи на епідемічну ситуацію, депутати прийняли рішення не проводити у цьому році відпочинкової капанії у закладах освіти Соколівської сільської.

Окрім того, депутати прийняли рішення не надавати згоду на прийняття КНП Кропивницької районної ради «Кропивницька центральна районна лікарня»у спільну комунальну власність громад. Натомість, було вирішено делегувати депутатів Соколівської сільської ради Ольгу Нестеренко, Олега Лунгула та Романа Денісова до спільної комісії територіальних громад для більш детального вивчення питання щодо подальшого функціонування  КНП Кропивницької районної ради «Кропивницька центральна районна лікарня».

Також депутати прийняли рішення не надавати дозвіл на встановлення шлагбаумів по вул. Златопільській та пров. Степовому в с. Соколівське.

Під час сесії депутати розглянули значну кількість земельних питань.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь