A A A K K K
для людей із порушенням зору
Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ПОСЕРЕДНИКІВ

Дата: 09.06.2021 08:39
Кількість переглядів: 461

 

Відповідно до Закону України “Про зайнятість населення” здійснюється державне регулювання діяльності суб’єктів господарювання, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні (в Україні та за кордоном), та суб’єктів господарювання, які здійснюють наймання працівників для подальшого виконання ними роботи в Україні в інших роботодавців (далі - посередники). Елементом регулювання є ведення Переліку суб’єктів господарювання, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні, та суб’єктів господарювання, які здійснюють наймання працівників для подальшого виконання ними роботи в Україні в інших роботодавців (далі - Перелік). Порядок формування Переліку затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 05.06.2013 № 400.

Для включення до Переліку посередник подає заяву до Державного центру зайнятості (далі – ДЦЗ, адреса - 01601, м. Київ, вул. Еспланадна, 8/10) рекомендованим листом з повідомленням про вручення.

Фото без описуФорма заяви затверджена наказом Міністерства соціальної політики України від 01.08.2013 № 471, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 20.08.2013 за № 1430/23962, та розміщена на вебсторінці ДЦЗ (www.dcz.gov.ua) у розділі “Роботодавцям” - “Посередництво у працевлаштуванні” – “Документи і контакти”.

 

 

 

Посередники зобов’язані щоквартально (не пізніше 15 числа місяця наступного за звітним) подавати до базових центрів зайнятості/філій обласного центру зайнятості форму звітності № 1-ПА (квартальна) “Інформація про кількість працевлаштованих громадян суб’єктами господарювання, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні”.

Фото без описуФорма звітності затверджена наказом Міністерства соціальної політики України від 03.06.2019 № 851, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 02.07.2019 за № 717/33688, та розміщена на вебсторінці ДЦЗ у розділі “Роботодавцям” - “Форми звітності”.

 

 

 

 

 

Консультації з питань співпраці органів державної служби зайнятості з посередниками є можливість одержати у відділі організації надання послуг роботодавцям обласного центру зайнятості за тел. (0522)24-64-18.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь