A A A K K K
для людей із порушенням зору
Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Інна Завірюха взяла участь у засіданні Правління та Ради Всеукраїнської Асоціації ОТГ

Дата: 14.06.2021 08:19
Кількість переглядів: 559

Фото без опису11 червня відбулось засідання Правління та Ради Всеукраїнської Асоціації ОТГ. У роботі Правління  та Ради взяла участь Соколівський сільський голова, голова Кіровоградського відділення Всеукраїнської Асоціації ОТГ Інна Завірюха.

 На засіданні обговорено вступ нових громад до Всеукраїнської Асоціації ОТГ, розглянуто текст змін до Конституції в частині децентралізації та погодження позиції Всеукраїнської Асоціації ОТГ, узгоджено позиції Всеукраїнської Асоціації ОТГ з питань фінансового забезпечення органів місцевого самоврядування (позиція щодо ПДФО) та позиції щодо змін до Закону про асоціації органів місцевого самоврядування

Також учасники засідання мали змогу ознайомитися та взяти до використання методичні рекомендації щодо розвитку регіональних відділень Всеукраїнської Асоціації ОТГ від SKL International. Крім голів громад-очільників платформ та регіональних відділень Асоціації, команди виконавчого офісу – до засідання долучився Магнус Лілестрьом, експерт Асоціації місцевих влад та регіонів Швеції (SALAR), депутат місцевої ради сільських муніципалітетів Швеції, член комітету соціального забезпечення в муніципалітеті Нінешамн. Від SKL International були присутні Айдер Сейтосманов, Кшиштоф Становскі.

На початку засідання Олександр Корінний, голова Всеукраїнської Асоціації ОТГ, відзначив, наскільки команда голів та виконавчого офісу скучили за офлайн заходами та обговореннями. Тому, логічно, робочий день був сповнений енергійних обговорень, дискусій по кожному пункту плану.

Важливим для Всеукраїнської Асоціації ОТГ став візит керівника проекту «ГОВЕРЛА» Габріеля Абрагама. Як відомо, в Україні зовсім нещодавно запустили масштабний проект «ГОВЕРЛА» на підтримку розвитку громад. Основна задача програми – підтримка державної політики та пріоритетів Уряду України. У рамках проекту надаватиметься, зокрема, технічна допомога територіальним громадам, навчання для адміністраторів та керівників громад тощо. Всеукраїнська Асоціація ОТГ – гравець та учасник проекту! Слідкуйте за нашими новинами.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь