A A A K K K
для людей із порушенням зору
Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Технологіям ведення сучасної бухгалтерії навчалися безробітні Кропивниччини в Одесі

Дата: 17.06.2021 09:30
Кількість переглядів: 314

Ваше підприємство шукає фахівця, а кваліфікація претендентів на роботу не відповідає вимогам? Рішення є: служба зайнятості пропонує професійне навчання на замовлення роботодавця.

На сьогодні створено гнучку систему професійного навчання безробітних, яка дозволяє оперативно реагувати на потребу роботодавців у кадрах. Тож, на замовлення ТОВ «ІМЕКС-ЛТД» та ТОВ «ТБК-БУД КІРОВОГРАД», які потребують кваліфікованих фахівців сфери бухгалтерського обліку, Кіровоградським міськрайонним центром зайнятості були організовані короткотермінові курси за навчальною програмою «Сучасні технології бухгалтерського обліку та фінансової звітності».

«З кожним роком бухгалтерський облік та фінансова звітність все більше і більше удосконалюються та розвивається. Це пояснюється швидким розвитком ринкових відносин, економічних зв’язків та електронних послуг. На допомогу цьому удосконаленню приходять нові інформаційні технології. Кожен сучасний керівник зацікавлений мати кваліфікованого фахівця, який вміло володіє та використовує у своїй роботі нові знання та ефективно застосовує їх на практиці. І в цьому на допомогу роботодавцям приходить служба зайнятості», - зазначає начальник відділу активної підтримки безробітних міськрайонного центру зайнятості Олена Чумаченко.

Тож переглянувши кваліфікаційних склад безробітних та врахувавши їх мотиваційні наміри,   двоє безробітних мешканця міста Кропивницький були направлені до Одеського центру професійно - технічної освіти державної служби зайнятості для підвищення власних професійних компетенції та опанування сучасних принципів ведення бухгалтерського обліку.

Протягом двох тижнів вони вивчали тонкощі організації бухгалтерського обліку за допомогою інформаційних систем і технологій, основи та загальні прийоми роботи з програмним забезпеченням бухгалтерії,  адміністрування системи, а також ознайомилися з основами обліку господарської діяльності. Курс побудований на тісному поєднанні теорії і практики.

За результатами пройденого курсу безробітні отримали посвідчення державного зразка, а відповідно до укладених договорів з роботодавцями-замовниками, вони будуть найближчим часом працевлаштовані.

Зі слів слухачів, час навчання промайнув швидко. Вони мали можливість не тільки зробити крок на зустріч змінам у власному професійному житті, а й отримали чудову нагоду ознайомитися із визначними історичними та культурними пам'ятками Одеси, відпочити на березі Чорного моря.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь