A A A K K K
для людей із порушенням зору
Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Шановні споживачі!

Дата: 22.06.2021 10:34
Кількість переглядів: 379

Шановні споживачі!

 

          На виконання закону України «Про житлово-комунальні послуги», «Про ціни і ціноутворення», «Про питну воду, питне водопостачання та водовідведення», «Про державне регулювання в сфері комунальних послуг», постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги», постановою Кабінету Міністрів України від 12.09.2018 №239 «Про затвердження Порядку розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення», Комунальне підприємство "Надія" Соколівської сільської ради доводить до відома споживачів, що має намір вимушено коригувати тариф на централізоване водопостачання.

На сьогоднішній день, діють тарифи з централізованого водопостачання, для всіх категорій споживачів, які були встановлені Рішенням виконавчого комітету Соколівської сілської ради від 26.01.2021 р. №28 зі змінами від 30.03.2021 р. №57 – 22,0 грн/м³ з ПДВ.

   В умовах зростання основних складових тарифів: мінімального прожиткового рівня працездатної особи, рівня мінімальної заробітної плати, вартості енергоносіїв, а також було змінено Галузеву угоду,  виникла невідповідність діючих тарифів фактичним витратам на виробництво послуг з водопостачання. У зв’язку з цим, з метою належного функціонування підприємства виникла нагальна необхідність приведення тарифів на послуги централізованого водопостачання до економічно обґрунтованого рівня. Тому Комунальне підприємство «Надія» Соколівської сільської ради звернулось до виконавчого комітету Соколівської сільської ради із заявою на коригування тарифів з централізованого водопостачання.

   Скоригований тариф на централізоване водопостачання має наступний розмір – 28,0 грн. за 1куб. м. з ПДВ.

   Загальний розрахунок розміщено на офіційному сайті Соколівської сільської ради https://sokolivske-gromada.gov.ua

   Зауваження і пропозиції щодо коригування тарифів на 2021 рік від фізичних та юридичних осіб приймаються з 22.06.2021 року по 28.06. 2021 року за адресою: вул.Шевченка, буд.68, с.Соколівське, Кропивницького р-ну, Кіровоградської обл., 27641. e-mail: kpnadia@ukr.net (із зазначенням в темі листа «зауваження і пропозиції до тарифів»).
 

Коригування тарифу на централізоване водопостачання на 2021 рік

 

Додатки

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь