A A A K K K
для людей із порушенням зору
Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Засідання виконкому

Дата: 30.06.2021 16:35
Кількість переглядів: 447

Фото без опису30 червня Соколівський сільський голова Інна Завірюха провела  засідання виконавчого комітету Соколівської сільської ради.

На виконкомі було прийнято рішення про встановлення опіки/піклування над неповнолітніми та малолітніми дітьми та  питання доцільності визначення місця проживання малолітньої з мамою.

На засіданні також прийнято рішення:

-  про  створення служби охорони праці Соколівської сільської ради та затверджено "Положення про службу охорони праці Соколівської сільської ради";

        - про надання дозволу на торгівлю алкогольними напоями, тютюновими виробами, продуктами продовольчої та непродовольчої групи ФОП Волченко О. Ю.;

        - внесено зміни до Порядку надання одноразової грошової допомоги;

        - прийнято рішення про заборону продажу алкогольних та слабоалкогольних напоїв, пива (крім безалкогольного) на території Соколівської сільської ради з 22:00 до 8:00.

Члени виконкому надали дозволи на санітарну обрізку дерева ТОВ "Агрофірма Добробут", проведення земельних робіт на території Соколівської сільської ради ТОВ "ОКЕНЕРДЖІ", затвердили  номенклатуру обсягів матеріально-технічних засобів ТОВ "Кіровоградська нафтова компанія", присвоїли адресу земельній ділянці та визнали аварійним міст по вул. Гвардійська (Червоногвардійська) у  с. Назарівка.

Також на виконкомі погоджено  штатний розпис комунального підприємства  "Надія" та житлово-комунального підприємства с. Вільного Соколівської сільської ради.

Окрім того, члени виконкому прийняли рішення про відкладення питань затвердження норм споживання води, затвердження тарифу на централізоване водопостачання для мешканців села Вільне та затвердження скоригованого  тарифу  на централізоване водопостачання  для мешканців території Соколівської сільської ради. Ці питання будуть розглянуті на наступному засіданні виконкому після більш детального їх вивчення щодо відповідності чинного законодавства.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь