A A A K K K
для людей із порушенням зору
Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Вічна пам’ять! Герої не вмирають!

Дата: 21.07.2021 14:01
Кількість переглядів: 650

Фото без описуНе згасне пам’ять про героїв-земляків, які віддали життя за незалежність Скільки б не минало часу не не стихає біль втрати… Кращі сини Соколівської громади віддали життя за наше мирне сьогодення, захищаючи державну незалежність на сході України.

Їхні імена назавжди залишаться у нашій пам’яті, адже вони віддали найцінніше-своє життя за рідну землю, за мирне небо над нашим краєм. Їхній подвиг завжди залишатиметься взірцем патріотизму, мужності і самопожертви.

Війна на сході ще не закінчилася і сьогодні українці платять за мир найдорожчу ціну. У ці трагічні дні згадаймо наших синів, братів, батьків, які пішли у небо… Помолімося за душі загиблих воїнів-земляків і згадаймо їх поіменно. Вічна пам’ять! Герої не вмирають!

 

ЄВГЕН БУРКО, заступник командира розвідувальної групи спеціального призначення роти спеціального призначення загону спеціального призначення 3-го окремого полку спеціального призначення Військ спеціального призначення Сухопутних військ Збройних Сил України, сержант. Загинув 12 червня 2014 року у районі села Степанівка Шахтарського району Донецької області. Похований на кладовищі села Вільне. Нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

 

ОЛЕКСАНДР ЛАНЕЦЬКИЙ, старший солдат Збройних сил України служив у зоні проведення Антитерористичної операції у складі 28- окремої механізованої бригади водієм-електриком. Загинув 22 червня 2017 року. Похований герой у Черняхівці.

 

ОЛЕГ ПАРШУТІН, молодший інспектор прикордонної служби 1-ї категорії другого відділення інспекторів прикордонної служби відділу «Іловайськ» Донецького прикордонного загону. Загинув 31 липня 2014 року під час мінометного обстрілу терористами прикордонної застави Василівка Амвросіївського району на Донеччині. Похований на Алеї Слави на Рівнянському кладовищі у Кропивницькому. Нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

 

КОЛЕСНИК СЕРГІЙ, солдат, гранатометник 30-ї окремої механізованої бригади. Загинув 25 липня 2016 року під час несення служби в районі с. Старогнатівка, Волноваський район, Донецька область.

Похований на Алеї Слави у м. Кропивницький.

 

 

РОМАН МАЙСТЕРЮК, підполковник, командир роти 34-го батальйону територіальної оборони "Батьківщина".

Загинув 21 липня 2014 р. під час бою за блокпост, полишений терористами в районі смт Неліпівка, Донецької області.

Указом Президента України № 747/2014 від 29 вересня 2014 року, "за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України", нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня (посмертно).

Рішенням виконкому Кіровоградської ради від 26 серпня 2014 р. нагороджений відзнакою "За заслуги 2 ступеня" (посмертно).

Похований на Алеї Слави у м. Кропивницький.

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь