A A A K K K
для людей із порушенням зору
Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Вічна пам’ять! Герої не вмирають!

Дата: 29.07.2021 22:40
Кількість переглядів: 1005

Фото без описуНе згасне пам’ять про героїв-земляків, які віддали життя за незалежність Скільки б не минало часу, не стираються з пам’яті ті чорні дні літа 2014, не стихає біль втрати…

Кращі сини Соколівської громади віддали життя за наше мирне сьогодення, захищаючи державну незалежність на сході України. Саме в липні і серпні загинуло найбільше наших земляків.

Їхні імена назавжди залишаться у нашій пам’яті, адже вони віддали найцінніше-своє життя за рідну землю, за мирне небо над нашим краєм. Їхній подвиг завжди залишатиметься взірцем патріотизму, мужності і самопожертви. Війна на сході ще не закінчилася і сьогодні українці платять за мир найдорожчу ціну.

У ці трагічні дні згадаймо наших синів, братів, батьків, які пішли у небо… Помолімося за душі загиблих воїнів-земляків і згадаймо їх поіменно.

Вічна пам’ять! Герої не вмирають!

Анатолій Бузуляк загинув 29 липня 2014 року під час виконання бойового завдання у складі розвідгрупи з рятування пілотів збитого літака у районі міста Сніжне Донецької області. Поховали військовослужбовця у селі Іванівка.

Олег Паршутін, молодший інспектор прикордонної служби 1-ї категорії другого відділення інспекторів прикордонної служби відділу «Іловайськ» Донецького прикордонного загону. Загинув 31 липня 2014 року під час мінометного обстрілу терористами прикордонної застави Василівка Амвросіївського району на Донеччині. Похований на Алеї Слави на Рівнянському кладовищі у Кропивницькому. Нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

Сергій Сєнчев, заступник командира 3-го окремого полку спеціального призначення по роботі з особовим складом Сергій Сєнчев брав участь в антитерористичній операції на сході України з початку квітня 2014 року. 4 серпня 2014 року у складі зведеного підрозділу він виконував бойове під курганом Савур-могила, де зазнав смертельних поранень. Підполковника разом з іншими пораненими евакуювали гвинтокрилом до польового шпиталю в місті Оріховому Запорізької області, але дорогою він помер. Похований на Алеї Слави на Рівнянському кладовищі у Кропивницькому. Сергія Сєнчева нагороджено орденом Богдана Хмельницького III ступеня (посмертно).

Дмитро Панченко, солдат Збройних сил України. Після закінчення медичного коледжу працював фельдшером у ФАПі в селі Ганнинське. Служив санітарним інструктором розвідувальної групи спеціального призначення у 3-му окремомуполку спеціального призначення. Загинув 29 серпня 2014 року під час виходу з Іловайського котла «зеленим коридором». Дмитра Панченка тимчасово поховали як невпізнаного героя 16 жовтня 2014-го на Краснопільському цвинтарі Дніпропетровська. У березні 2015 року, після результатів ДНК-експертизи, опізнаний і перепохований у Кропивницькому наАлеї Слави на Рівнянському кладовищі. Нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

Максим Кривенко, старший солдат групи спеціального призначення. Проходив службу в Президентському полку. Загинув 29 серпня 2014 року під час виходу з Іловайського котла. Максим вважався зниклим безвісти. В січні був упізнаний за експертизою ДНК. 5 лютого 2015 року воїна поховали на Алеї Слави Рівнянського кладовища у Кропивницькому. Нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно). Віталій Ярема, солдат, розвідник 14 бригади, 2 взводу розвідбатальону. Помер 20 січня 2016 року по дорозі додому в м. Знамянка. Похований на Алеї Слави в Новоукраїнці.

Фото без опису

Анатолій Бузуляк

Фото без опису

Олег Паршутін

Фото без опису

Сергій Сєнчев

Фото без опису

Дмитро Панченко

Фото без опису

Максим Кривенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь