A A A K K K
для людей із порушенням зору
Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулося ІІ пленарне засідання 12 сесії

Дата: 27.08.2021 10:27
Кількість переглядів: 837

26 серпня під головуванням Соколівського сільського голови Інни Завірюхи відбулося ІІ пленарне засідання 12 сесії Соколівської сільської ради 9 скликання. У роботі сесії взяли участь 17 депутатів. 

На початку сесії депутати заслухали звіт поліцейських офіцерів громади Михайла Моргульця та Романа Носенка про результати роботи поліції у громаді, а також обговорили ряд важливих питань благоустрою територій.

На сесії прийнято ряд рішень по освітній галузі. А саме, встановлено мінімальну кількість учнів у класах закладів загальної середньої освіти Соколівської сільської ради та вирішено продовжити тимчасове призупинення діяльності Олено-Косогорівської загальноосвітньої філії Миколаївського ЗЗСО на 1 рік. Також  прийнято рішення про організацію харчування учнів та вихованців закладів освіти Соколівської сільської ради на 2021/2022 навчальний рік та введено дві штатні одиниці асистента вчителя для роботи з учнями з особливими освітніми потребами у Миколаївському закладі загальної середньої освіти.

Депутати прийняли рішення про передачу комунального майна Соколівської сільської ради на баланс житлово-комунального підприємства с. Вільного та комунального підприємства «Надія» Соколівської сільської ради, а також внесено зміни до штатного розпису працівників благоустрою Соколівської сільської ради.

На сесії розглянуто питання внесення зміни до Положення про службу у справах дітей Соколівської сільської ради, створено тимчасову комісію щодо списання основних засобів з балансу Комунального підприємства «Надія» Соколівської сільської ради, а також розглянуто питання про виділення коштів на придбання вантажного автомобіля «КРАЗ» для Соколівської сільської ради.

Окрім того, на сесії прийнято рішення про внесення змін до бюджету громади на 2021 рік та затверджено Положення щодо призначення  премій за високі досягнення працівникам культури та аматорам народного мистецтва Соколівської сільської ради.

Під час пленарного засідання депутати розглянули значну кількість земельних питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь