A A A K K K
для людей із порушенням зору
Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Сьогодні усі шляхи ведуть до школи!

Дата: 02.09.2021 08:56
Кількість переглядів: 708

Фото без описуЦей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, нових звершень та самостійного життя. Сьогодні вся Україна святкує 1 вересня – День знань – особливе свято не лише для школярів, але й для вчителів та батьків. Звідусіль звучить музика, лунають теплі привітання та побажання. Розпочинається новий навчальний рік, який відкриває нову дорогу до знань та перемог.

Святкові лінійки у теплій та радісній атмосфері були проведені у всіх школах громади. Загалом цьогоріч навчання у закладах загальної середньої освіти Соколівської ТГ розпочинають 896 учнів.

Разом зі здобувачами освіти розділили свято адміністрація та вчителі шкіл, поважні гості та батьки. Особливим і, безперечно, визначальним днем 1 вересня стане у житті маленьких першачків, які, тримаючись за батьківські руки, сьогодні вперше ступили на незвіданий шлях. У цьому році освітні заклади Соколівської громади прийняли до своїх лав 85 першокласників.

На урочистих заходах були присутні представники Соколівської сільської ради, які також долучились до вітань та вручення грошових премій і стипендій «Гордість громади» за високі результати у сфері навчання, спорту та культури.

Відділ освіти Соколівської сільської ради висловує подяку адміністраціям та колективам закладів освіти за організацію заходів, створення святкової атмосфери та дотримання протиепідеміологічних норм.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь