A A A K K K
для людей із порушенням зору
Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

30 вересня - День усиновлення

Дата: 30.09.2021 11:11
Кількість переглядів: 505

Фото без описуВ останній день вересня ми відзначаємо День усиновлення. Усиновлення – це особливе батьківство, благородний і непростий шлях до щасливої родини. Це  свято для  дітей, які отримали люблячих та дбайливих батьків. Це свято  сімей, які взяли на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Хто хоч раз побував у дитячому будинку , той на все життя запам'ятає дитячі очі , сповнені болем, сумом і очікуванням. Ми часто бачимо у телевізійних та газетних репортажах щасливі обличчя гарно вдягнутих дітей з інтернатів, які тулять до себе чергові подарунки, радісних нянь та вихователів цих будинків, персонал медичних закладів та притулків, що з задоволенням допомагає обездоленим дітям.

І жодна теле- і фотокамера не може заглянути в душу цієї дитини і побачити, яка вона одинока, перелякана, як хоче вона бути не одною з багатьох, а взяти батька за руку, притулитись до лагідної і справедливої мами, і знати, що вони вгамують всі їхні страхи, витруть сльози і поведуть з бездни  розпачу до світла. Адже, лише тоді, коли дитина оточена любов’ю, відчуває сердечне тепло і турботу батьків та дивиться на світ радісними очима, тоді можна сказати, що у неї щасливе дитинство…

Дякую всім усиновлювачам, опікунам, прийомним батькам, батькам-вихователям! Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги з нагоди Дня усиновлення. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло. Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї, найважливіше — щастя мати родину. Сподіваюся, що з кожним роком буде збільшуватися кількість родин, що подарують справжні батьківські почуття дітям, які не мають рідної сім’ї.

Нехай посаджені Вами зерна добра й любові проростуть в дитячих душах пишним цвітом! Щастя Вам, добра, миру та благополуччя!

 

З повагою,

Інна ЗАВІРЮХА, Соколівський сільський голова

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь