A A A K K K
для людей із порушенням зору
Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Турнір з футболу серед учнів закладів загальної середньої освіти Соколівської сільської ради

Дата: 13.10.2021 09:03
Кількість переглядів: 326

Фото без описуНапередодні свята Дня Захисника та Захисниць України, у Соколівській громаді 12 жовтня відбувся Турнір з футболу серед учнів закладів загальної середньої освіти Соколівської сільської ради.

Перед початком змагань учасники хвилиною мовчання вшанували пам'ять захисників, мешканців Соколівської громади, котрі загинули, захищаючи незалежність і свободу України.

Всього у змаганнях взяло участь 49 учнів з 7 закладів освіти (Івано-Благодатненського ЗЗСО, Вільненського ЗЗСО, Миколаївського ЗЗСО, Соколівського ЗЗСО, Карлівського ЗЗСО, Вишняківської ЗФ та Назарівської ЗФ). Незважаючи на запеклу «боротьбу» та спортивні емоції, турнір було проведено у позитивній дружній атмосфері.

На Соколівському мультифункціональному майданчики вирували справжні спортивні емоції. Учні середніх та старших класів вели боротьбу за головний трофей змагань, присвячених Дню захисника України.

За регламентом змагань команди були поділені на дві групи по чотири та три команди відповідно, які зіграли в одне коло кожен з кожним.

Матчі на цьому етапі показали гостру, вольову, у тактичному плані цікаву, гру усіх за винятком команд. Лише перемоги гарантували вихід для двох кращих команд у кожній з груп до фінальної частини змагань.

У групі А, вигравши всі поєдинки , перемогла команда Соколівського ЗЗСО (вчитель Ельвіра РАБЕНКО ), а другою стала команда Назарівської ЗФ Карлівського ЗЗСО (вчитель Олександр ІВАНОВ), яка програла лише переможцю.

У групі В перемогли юнаки Карлівського ЗЗСО (вчитель Антон МОКРЯК), а учні Вишняківської ЗФ Карлівського ЗЗСО (вчитель Сергій ДУКА) з однією поразкою задовільнилися другим місцем у групі.

В першому півфінальному матчі зустрілися команди Карлівського ЗЗСО та Назарівської ЗФ. Переконливу перемогу отримала команда Карлівського ЗЗСО з рахунком 8:0.

Не менш видовищним був і другий півфінал, в якому зустрілися команди Соколівського ЗЗСО та Вишняківської ЗФ. Перемогу з рахунком 2:1 здобули учні Соколівського ЗЗСО.

Долю бронзового поєдинку між командами Вишняківської ЗФ та Назарівської ЗФ, котрий закінчився з нічийним результатом 1:1, довелося з'ясовувати у серії післяматчевих пенальті. Перемогу святкували школярі Назарівської ЗФ (3:2).

Переможцями Турніру стали спортсмени Карлівського ЗЗСО, що впевнено перемогли учнів Соколівського ЗЗСО з рахунком 2:0.

Кращим бомбардиром змагань став Олександр ПАВЛЕНКО, учень Соколівського ЗЗСО.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь