A A A K K K
для людей із порушенням зору
Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Ситуація на ринку праці мовою цифр

Дата: 02.12.2021 09:42
Кількість переглядів: 183

Ситуація на ринку праці Кропивниччини характеризується постійним попитом на професіоналів (19,1%), на фахівців (10,9%), на працівників сфери торгівлі і послуг (7,9%), на кваліфікованих робітників з інструментом (28,4%) та на робітників з обслуговування, експлуатації і контролювання за роботою технологічного устаткування, складання устаткування і машин (16,3%).

Станом  на  01 грудня 2021  року  в   Кіровоградському міськрайонному центрі зайнятості перебувало на обліку 1231 безробітних громадян, з  яких майже 61,3%% складали  жінки, 27,8% – молодь  віком до 35 років, 34,3% - особи, які мають додаткові гарантії щодо сприяння у працевлаштуванні,                                    14,5% зареєстрованих безробітних – жителі Кропивницького району.

За сприяння центру зайнятості у 2021 році працевлаштовано                      1514 безробітних громадян. Рівень працевлаштування  безробітних  громадян становив 22%.

Брали участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру      311 осіб. Проходили професійне навчання за направленням служби зайнятості        326  осіб.

Станом на 01 грудня 2021 року кількість вакансій у базі даних Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості становила 669 од.                            У  середньому  на одну  вакансію  претендувало 2 особи: серед професіоналів –  2 особи, серед фахівців – 3 особи, серед кваліфікованих робітників з інструментом на одну вакансію претендувало менше 1 особи, серед робітників з обслуговування технологічного устаткування – 1 особа, серед кваліфікованих робітників  сільського господарства – 2 особи,  серед технічних службовців –                 3 особи, серед керівників, менеджерів (управителів) – 8 осіб.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь