A A A K K K
для людей із порушенням зору
Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулося засідання 19 сесії Соколівської сільської ради 9 скликання

Дата: 22.12.2021 10:57
Кількість переглядів: 815

Фото без опису21 грудня  під головуванням Соколівського сільського голови Інни Завірюхи відбулося засідання 19 сесії Соколівської сільської ради 9 скликання.

          У роботі сесії взяли участь депутати:

Касьян Юзефа Йосипівна

Сергієнко Максим Володимирович

Погорецький Віктор Миколайович

Лукашова Світлана Миколаївна

Нестеренко Ольга Василівна

Яценко Ольга Володимирівна

Лунгул Олег Васильович

Семенов Валерій Володимирович

Гавриш Володимир Миколайович

Головченко Вячеслав Олегович

Мокряк Богдан Миколайович

Шкуренко Всеволод Володимирович

Заголюк Володимир Іванович

Савчук Микола Миколайович

Тарасенко Микола Миколайович

Кушняр Алла Павлівна

Протасов Олександр Миколайович

Русінський Олег Михайлович

Денисов Роман Олександрович

Лобанов Павло Анатолійович

 

Відсутні:

Галь Олена Володимирівна

Нєдєльчев Микола Іванович

Протасов Олександр Миколайович

Депутати затвердили основний документ громади - бюджет Соколівської сільської територіальної громади на 2022 рік. Зокрема, визначено:

- ДОХОДИ сільського бюджету у сумі 133 839 882 гривні, у тому числі доходи загального фонду сільського бюджету – в сумі 133 2638 82 гривні та доходи спеціального фонду сільського бюджету – в сумі 576 000 гривень.

- ВИДАТКИ сільського бюджету у сумі 133 839 882 гривні, у тому числі видатки загального фонду сільського бюджету – у сумі 127 763 882 гривні та видатки спеціального фонду сільського бюджету – у сумі 607 6000 гривень.

На сесії затверджено програму забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа на 2022-2025 роки, внесено зміни до штатного розпису працівників благоустрою Соколівської сільської ради.

Депутати прийняли рішення виділення коштів на співфінансування робіт з експлуатаційного утриманню та поточного дрібного ремонту автомобільної дороги місцевого значення у Кіровоградській області С120832 Новопетрівка-вихід на а/д Південний обхід м. Кропивницького у сумі 1 200 000 гривень, а також співфінасуівання робіт з будівництва дитячого садочка у селі Черняхівка, який зводять в рамках президентської програми "Велике будівництво" на суму 3 000 000 грн.

          Під час обговорення питання щодо Положення постійних комісій Соколівської сільської ради, депутати прийняли рішення про створення робочої групи, до складу якої увійшли  голови постійних комісій сільської ради   Володимир Заголюк, Микола Савчук, Роман Денисов,  Олег Русінський, депутати сільської ради Володимир Гавриш, Максим Сергієнко, Павло Лобанов, Ольга Нестеренко та в. о. начальника юридичного відділу Соколівської сільської ради Світлана Новікова.

Члени робочої групи на базі Постійної комісії з питань регламенту, законності, депутатської діяльності і етики під головуванням голови комісії Олега Лунгула проведуть консультаційні засідання та  розглянуть можливість утворення постійної комісії, або ж робочої групи, яка буде вирішувати нагальні питання інвестиційного розвитку, благоустрою та енергозбереження на території.

Також на сесії було заслухано звіт поліцейського офіцера громади старшого лейтенанта поліції Михайла Моргульця про стан виконання Програми "Поліцейський офіцер громади Соколівської сільської ради на 2020-2022 роки".

Окрім того депутати прийняли рішення про надання матеріальної допомоги жителю Соколівської сільської ради та розглянули значну кількість земельних питань.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь