A A A K K K
для людей із порушенням зору
Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Шановні жителі громади, дорогі люди!

Дата: 28.03.2022 20:46
Кількість переглядів: 423

Фото без описуСьогодні ми тримаємо тиловий фронт, не менш важливий ніж на передовій. За тиждень-два розпочнеться період садіння городів. Звертаюся до всіх, по можливості, садити городи. Давайте думати не тільки про себе, а й про тих людей, які виїхали з сіл, які пішли на фронт захищати Україну, про тих, хто не може посадити город і про тих, хто приїхав на нашу територію, полишивши рідний дім у прифронтових містах і селах.
Давайте садити городи! Відро картоплі — для себе і два — для інших людей. Навіть якщо вам не потрібно стільки овочів, вони потрібні для наших воїнів, для тероборони, для переселенців. Не треба сподіватися на херсонські цибулю, помідори і кавуни, на чернігівську картоплю — їх може і не буде. А нам треба виростити стільки врожаю, щоб вистачило і нам, і сусідам.



Давайте садити городи! Бо рік буде нелегким. Нам треба допомагати не тільки у воєнний час, а й після Перемоги. Нам треба буде відбудовувати країну і годувати українців. Нам треба буде створити запас продовольства і для тих людей, які повернуться додому з евакуації.
Давайте садити городи! Свої і своїх літніх сусідів. Будьте чуйними, допоможіть стареньким не тільки скопати грядку, а й поділіться насінням. Поцікавтеся, де заселилися люди з інших областей, допоможіть їм зорати город, запропонуйте свою допомогу знаряддям, посівним матеріалом. Хай вродить і вам і їм. А якщо врожай буде щедрим, то зможете ще й продати надлишок.
Пам’ятайте, Перемога кується не тільки на фронті, а й у тилу. Наше завдання — наближати її кожен на своєму місці. Ми уже показали, наскільки можемо бути згуртованими, єдиними і жертовними у важку хвилину, як ми можемо підставити плече один одному і на полі бою, і в тилу. Нам потрібно ще багато сил і ресурсів, аби вигнати ворога з нашої землі і відбудувати нашу країну. Тож давайте докладемо усіх зусиль, аби наблизити Перемогу!

Соколівський сільський голова Інна ЗАВІРЮХА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь