A A A K K K
для людей із порушенням зору
Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Більше 600 безробітних працевлаштувалися після проходження професійного навчання

Дата: 27.05.2022 10:20
Кількість переглядів: 117

Фото без описуЧимало безробітних громадян, не знайшовши роботи за фахом, здобувають нову професію, яка потрібна на ринку праці.

У цьому їм допомогти може служба зайнятості, яка на замовлення роботодавців організовує професійне навчання за більш ніж 100 професіями та навчальними програмами залежно від потреби ринку праці у кваліфікованих працівниках.

З початку цього року за направленням обласної служби зайнятості професійну підготовку, перепідготовку або підвищення кваліфікації пройшли 805 безробітних. З них уже на сьогодні 610 – успішно працевлаштувалися за набутим фахом.

Навчання проводилося за такими професіями: тракториста-машиніста сільськогосподарського виробництва, слюсаря з ремонту сільськогосподарської техніки, робітника з комплексного обслуговування сільськогосподарського виробництва, електрогазозварника, електромонтера з ремонту та обслуговування електроустаткування, слюсаря механоскладальних робіт, водія автотранспортних засобів, продавця продовольчих та непродовольчих товарів, касира торговельного залу, кухаря, офіціанта, швачки, кравця, слюсаря-ремонтника, слюсаря з ремонту колісних транспортних засобів  та ін.

 

3D-моделювання в сучасній медицині: 

опановуйте нові компетенції зі службою зайнятості

 

Ви маєте фахову передвищу медичну освіту? Володієте інформаційно-комп’ютерними технологіями на рівні користувача  Windows, а також навичками роботи з редакторами AutoCAD або іншими CAD програмами?

Є бажання підвищити професійні компетенції у використанні                                3D-моделювання у медичній сфері? Служба зайнятості організовує курси цільового призначення за навчальною програмою «Використання 3D-моделювання у медичній сфері».

Навчання проводитиметься в онлайн режимі викладачами Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

Слухачі курсів матимуть змогу підвищити кваліфікацію в оволодінні інноваціями у створенні 3D-моделей за знімками магнітно-резонансної та комп’ютерної томографії.

Старт навчання – 30 травня 2022 року.

Умовами направлення на навчання є:

  • комп’ютерна грамотність;
  • здатність до просторової уяви;
  • вік особи не менше 18 років;
  • медична довідка.

Для зареєстрованих безробітних професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Якщо вас зацікавила інформація, деталі дізнавайтеся до відділу активної підтримки безробітних Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості за     тел. (0522) 24 47 96 або зайдіть на Telegram-канал

 Підтримка ДСЗ#12 Кіровоград.

 

Декоративна штукатурка:

види, особливості та поради фахівців –

про все це на курсах!

 

Що таке структурна, фактурна, венеціанська та мінеральна штукатурка? Як підготувати поверхню під декоративну штукатурку? Як правильно наносити шари та здійснювати обробку оштукатурених поверхонь? Про це та інше ви матимете змогу дізнатися на курсах цільового призначення за навчальною програмою «Декоративна штукатурка», які проводитимуть викладачі Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

Навчання стартує 30 травня 2022 року. Термін навчання – 0,5 міс.

Умовами направлення на навчання є:

  • освіта професійно-технічна;
  • вік особи не менше 18 років;
  • медична довідка.

Нагадаємо: якщо ви безробітний, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

За більш детальною інформацією звертайтеся до відділу активної підтримки безробітних Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості за    тел. (0522) 24 47 96.

Про інші професії, які можна здобути за сприяння служби зайнятості, ви можете дізнатися  тут: https://cutt.ly/JeLGmou.

 

Електрогазозварник:

здобувайте професію за підтримки служби зайнятості

 

Ви хочете стати фахівцем, який здійснює зварювання різних виробів з металу, а ще бути затребуваним на ринку праці? Майстерності у цій справі набути допоможе державна служба зайнятості, яка організовує професійне навчання за професією «Електрогазозварник».

Розпочинається навчання 30 травня 2022 року на базі Львівського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, триватиме               6 місяців.

Умови направлення на навчання:

  • повна або базова загальна середня освіта;
  • вік особи не менше 18 років;
  • медична довідка з допуском до професії.

Варто зауважити, що для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

За більш детальною інформацією звертайтеся до відділу активної підтримки безробітних Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості за      тел. (0522) 24 47 96.

Про інші професії, які можна здобути за сприяння служби зайнятості, ви можете дізнатися  тут: https://cutt.ly/JeLGmou

Довідково. Станом на 23 травня підприємства Кіровоградщини потребують 13 електрогазозварників.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь