A A A K K K
для людей із порушенням зору
Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Бажаєте знайти своє місце на ринку праці? Звертайтеся до центрів професійно-технічної освіти служби зайнятості

Дата: 20.06.2022 11:22
Кількість переглядів: 108

Фото без опису«Вік живи – вік учись» ця народна мудрість актуальна і в наш час. Бажаєте бути конкурентоспроможним на сучасному ринку праці? Доведеться підвищувати свою кваліфікацію, а інколи й опановувати нову професію.

В умовах сьогодення для багатьох людей це шанс вирішення проблеми працевлаштування.

На допомогу в опануванні бажаного приходить служба зайнятості. Ви маєте змогу за її сприяння пройти професійне навчання як у навчальних закладах області чи на виробництві, так і у центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Цим самим ви прискорюєте власне працевлаштування.

Промисловість, будівництво, агропромисловий комплекс, транспорт і зв’язок, сфера послуг – усі ці галузі економіки доступні вам до вивчення разом із нами.

Слід зазначити, що для безробітних громадян, які зареєстровані в державній службі зайнятості, професійне навчання безкоштовне, оскільки здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Наразі діє денна форма навчання. Вам зручно навчатись дистанційно або ж за допомогою відео конференції? Це можливо. Бажаєте навчатись за дуальною формою? Ласкаво просимо!

До того ж зараз є чудова пропозиція для працівників без освіти, які мріють стати кухарем. Пропонуємо підтвердити рівень своїх знань та вмінь в Одеському та Рівненському ЦПТО. Ви отримаєте свідоцтво державного зразка про присвоєння кваліфікації за професією «Кухар».

Які умови? Затишні зали бібліотек, комфортні умови проживання, навчальні кабінети, майстерні та лабораторії, облаштовані сучасним високотехнологічним обладнанням і устаткуванням, що дозволяє отримати високий рівень кваліфікації.

Вас навчатимуть професіонали – викладачі та майстри виробничого навчання за допомогою сучасних педагогічних технологій.  Це вже гарантує якісний та ефективний навчальний процес.

Після закінчення професійного навчання та підвищення кваліфікації за напрямами підготовки вам буде присвоєно відповідна кваліфікація, розряд (категорія, клас) і видано документ про освіту державного зразка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь