A A A K K K
для людей із порушенням зору
Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

GCIP Ukraine: конкурс інноваційних екологічно дружніх стартапів

Дата: 20.06.2022 11:22
Кількість переглядів: 98

Ви маєте проєкт у сфері чистих технологій? Реєстуйтеся!

Координатори проєкту Організації об’єднаних націй з промислового розвитку (UNIDO) «Глобальна програма чистих технологій для малих та середніх підприємств в Україні» (GCIP Ukraine) запрошують українських підприємців та винахідників до участі у конкурсі інноваційних екологічно дружніх стартапів.

У конкурсі можуть взяти участь малі та середні підприємства з терміном реєстрації не більше 3 років, організації, творчі колективи, наукові товариства та спілки, фізичні особи-винахідники.

Подані проєкти мають бути спрямовані на запровадження «чистих» технологій (будь-яких процесів, продуктів або послуг, які знижують негативний вплив на навколишнє середовище за рахунок значного підвищення енергоефективності виробництва, сталого використання ресурсів (поводження з відходами включно) або заходів щодо захисту навколишнього середовища) та мати результатом скорочення викидів парникових газів та інших забруднюючих речовин у довкілля.

Інноваційна розробка може представляти собою продукт, технологію, методологічний підхід, програмне забезпечення, дизайн проєкт. Стартапи не мають бути проєктами з реконструкції або реструктуризації існуючих підприємств.

Охочим необхідно заповнити анкету на сайті проєкту у розділі “Аплікаційна анкета“. Дедлайн – 20 червня  2022 року.

Фіналісти мають можливість отримати до 15 000 $ (Національний переможець – 15 000 $, переможці в окремих номінаціях до 10 000 $) для розвитку стартапу, навчання в Бізнес Академії, менторську підтримку від досвідчених міжнародних та національних тренерів, допомогу у пошуку партнерів і фінансових ресурсів для реалізації ідей.

Потенційні півфіналісти пройдуть навчання в Бізнес Академії GCIP Ukraine (онлайн), працюватимуть над  реалізацією проєкту та презентуватимуть його потенційним інвесторам та партнерам.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь