A A A K K K
для людей із порушенням зору
Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Роботодавці Кіровоградщини потребують:

Дата: 22.06.2022 14:09
Кількість переглядів: 121

Фото без опису- лікарів різних профілів - сімейний лікар, акушер-гінеколог, анестезіолог, хірург, терапевт, стоматолог, педіатр, психіатр, офтальмолог, отоларинголог, невропатолог, лікар з ультразвукової діагностики та інші. Заробітна плата відповідно становить від                                 4100,12 (0,25 ставки) до 20 000 гривень.

- медсестер (медбратів), серед яких і сестра медична-анестезист (брат медичний-анестезист) та сестра медична (брат медичний) з дієтичного харчування. Розмір заробітної плати – від 6500 до 13500 грн.

- операторів верстатів з програмним керуванням. Заробітна плата – від 6 500 до 13 000 гривень.

- інженерів – зокрема, дільниці релейного захисту та автоматики, геоінформаційних систем служби метрології та автоматизованої системи керування виробництвом, інженерам з гідравліки та інженерів-електроніків з обслуговування електронного обладнання ліфтів. Заробітна плата від 12 000 до 14 000 гривень.

- водіїв автотранспортних засобів, - працювати на вантажних автомобілях марок Камаз, РЕНО, МАН та ЗІЛ. Є й вакансії для роботи на автобусах ПАЗ, Богдан тощо. Заробітна плата – від 6 550 до 15 000 гривень.

- слюсарів аварійно-відновлювальних робіт, слюсарів з контрольно-вимірювальних приладів та автоматики (електромеханіка), з механоскладальних робіт, з ремонту колісних транспортних засобів, з ремонту рухомого складу, з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування, слюсарів-електриків з ремонту електроустаткування, слюсарів-ремонтників та слюсарів-сантехніків. Заробітна плата -  від 6500 до 14 000 гривень.

Від 6 510 до 50 000 гривень – таку заробітну плату пропонують роботодавці сільськогосподарської, залізничної та автодорожньої сфер фахівцям за професіями «Тракторист» та «Тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва».

Якщо вас зацікавила інформація, звертайтеся до найближчого центру зайнятості за місцем вашого перебування.

З іншими наявними не тільки в регіоні вакансіями, а й за його межами можна ознайомитися на сайті Кіровоградського обласного центру зайнятості. Онлайн-помічник за посиланням: https://is.gd/LQ66ql.

Або приєднуйтеся до чат-боту державної служби зайнятості у Telegram-каналі @DCZWorkNowBbot де, послідовно обравши розділи: громадянам – пошук роботи, ви тепер можете самостійно оформити підписку на останні вакансії за регіоном або галуззю. 

Нагадаємо, що державна служба зайнятості має можливість здійснити  професійну підготовку, перепідготовку, підвищення кваліфікації безробітних громадян за професіями, затребуваними на ринку праці. З графіком організації професійного навчання в центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості та навчальних закладах області можна ознайомитися тут: https://cutt.ly/3JpR7S1


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь