A A A K K K
для людей із порушенням зору
Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Дорогі жителі громади!

Дата: 28.06.2022 08:08
Кількість переглядів: 412

Сьогодні ми разом з усією державою відзначаємо День Конституції України. Цього року цей день не такий, як завжди, бо відбуваються жорстокі ракетні обстріли російськими окупантами, гул сирен, а ми відчуваємо невимовний біль через загибель наших захисників. Ворог умисно цілить по житлових будинках, по садочках і торговельних центрах, вбиваючи мирних людей, дітей, росія прагне знищити українців як націю. І від цього ще глибшого значення і важливості набуває наш Основний Закон — Конституція, яка визначає головне право людини — право на життя. Це найвища ціна, яку ми століттями платимо за нашу свободу і незалежність. Кращі сини Соколівської громади віддали за неї свої життя. І сьогодні наша незламність і прагнення жити у своїй вільній країні вмиваються кров’ю наших чоловіків, синів і дочок, які захищають Україну від рашистів, наших людей, які гинуть від ворожих обстрілів. Віримо, що ця плата не марна, і надіємося на якнайскорішу нашу перемогу.

Дякуємо Збройним Силам України, які мужньо нас захищають і дають можливість тримати трудовий фронт, дякуємо усім волонтерам і небайдужим людям, які підтримують наших воїнів, дякуємо кожному, хто плекає нашу віру у Перемогу.

Згадаємо сьогодні і вшануємо пам’ять усіх наших земляків, які віддали свої життя у сьогоднішній війні, які полягли в боях АТО з 2014 року. Згадаймо і тих синів, які загинули у війні в Афганістані. Усі вони віддали свої життя, щоб сьогодні жити могли ми...

Сергій Вікторович Заболотнєв і Володимир Іванович Тарасов (Димине), Віталій Васильович Власенко (Дар’ївка), Герман Миколайович Качур (Карлівка), Сергій Олександрович Грицай (Іванівка), Олександр Вікторович Агеєв (Шостаківка), Олександр Олександрович Терещенко (Соколівське), Богдан Володимирович Піскун (Черняхівка), Сергій Володимирович Журавель (Соколівське), Володимир Володимирович Коляда (Соколівське), Денис Володимирович Тележинський (Соколівське), Віктор Сергійович Білий (Черняхівка), Олекандр Станіславович Мардак (Вишняківка).

Дмитро Миколайович Панченко (Ганнинське), Віктор Вікторович Сухін (Димине), Анатолій Віталійович Бузуляк і Сергій Віталійович Бузуляк (Іванівка), Євген Володимирович Бурко (Вільне), Олег Володимирович Паршутін (Соколівське), Сергій Олексійович Сєнчев (Новопавлівка), Максим Ігорович Кривенко (Соколівське), Сергій Сергійович Колесник (Соколівське), Роман Андрійович Майстерюк (Миколаївка), Олександр Олександрович Ланецький (Соколівське), Віталій Іванович Ярема (Соколівське).

Валерій Григорович Половченко (Безводня), Микола Васильович Власюк (Черняхівка).

Вічна пам’ять Героям! Слава Україні!

Соколівський сільський голова Інна Завірюха


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь