A A A K K K
для людей із порушенням зору
Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

До відома громадян!

Дата: 07.07.2022 11:15
Кількість переглядів: 567

Фото без описуПам’ятайте: під час війни повітряна тривога не буває навчальною — щоразу, коли її оголошують, існує загроза життю. Це сповіщення про реальну загрозу удару з повітря. Повітряна тривога означає, що сили протиповітряної оборони сповіщають про рух ворожих літаків у напрямку області, або є підтвердження про запуск ракет.

Тому не ігноруйте правилами!

Навіть якщо емоційне виснаження зашкалює, щоразу прямуйте до укриття. В ідеалі — після сигналу «Повітряна тривога» не можна залишатися в будинках чи спорудах, особливо на верхніх поверхах. Якщо, перебуваючи на робочому місці, почули сирену, мусите:

  • виконати заходи, передбачені на такий випадок у внутрішньому документі по підприємству — інструкції або плані реагування;
  • діяти за вказівками керівництва чи особи, яка виконує його функції;
  • прои?ти до захисної споруди — споруди подвіи?ного призначення, приміром, метрополітену або підземного паркінгу, сховища, протирадіаціи?ного укриття, наи?простішого укриття чи підвалу, у крайньому випадку — керуватися правилом «двох стін».

У сховищі займіть місце та виконуйте вимоги старшого — коменданта, керуючого, керівника, інженера з техніки безпеки чи цивільного захисту тощо; перебувати в укритті до моменту, коли органи місцевого самоврядування сповістять про відбій/завершення повітряної тривоги.

Проте, якщо поруч немає укриття, не змушуйте людей виходити на вулицю  — дайте можливість сховатися у приміщенні, де працівники/відвідувачі перебувають на момент оголошення повітряної тривоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь