A A A K K K
для людей із порушенням зору
Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулося засідання двадцять шостої сесії Соколівської сільської ради дев’ятого скликання

Дата: 30.08.2022 16:05
Кількість переглядів: 569

Фото без опису30 серпня під головуванням Соколівського сільського голови Інни Завірюхи відбулося засідання двадцять шостої сесії Соколівської сільської ради дев’ятого скликання.

На сесії затверджено звіт про виконання сільського бюджету за 1 півріччя 2022 року та внесено зміни до бюджету Соколівської сільської територіальної громади на 2022 рік.

Депутати прийняли ряд рішень у галузі освіта. Зокрема, затверджено  організацію харчування учнів та вихованців закладів освіти Соколівської сільської ради на 2022/2023 навчальний рік, встановлено мінімальну кількість учнів у класах закладів загальної середньої освіти Соколівської сільської ради,  внесено зміни до штатних розписів закладів освіти Соколівської сільської ради, а також продовжено рішення про тимчасове призупинення діяльності Олено-Косогорівської загальноосвітньої філії Миколаївського ЗЗСО.

На сесії прийнято рішення про дострокове припинення повноважень старости Вільненського сторостинського округу Світлани Білюк.

      Також прийнято рішення про надання Центру соціального захисту населення та надання соціальних послуг Соколівської сільської ради згоди на передачу в оренду нежитлових приміщень, внесено зміни до Комплексної цільової програми соціального захисту населення Соколівської сільської ради на 2021 – 2025 роки.

Депутати затвердили Порядок визначення розміру плати за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів, що перебувають у комунальній власності у населених пунктах на території Соколівської сільської ради та правила розміщення зовнішньої реклами у населених пунктах на території Соколівської сільської ради. Також було затверджено цільову програму з профілактики рецидивної злочинності та правопорушень на території Кропивницького району Кіровоградської області на період 2022-2024 роки.

На сесії було прийнято рішення про початок процедури продажу об’єкта малої приватизації-об’єкта нерухомого майна в с. Карлівка та про продаж права оренди частини приміщення (нежитлова будівля) в    с. Миколаївка.

      Окрім того, на сесії розглянуто ряд земельних питань.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь