A A A K K K
для людей із порушенням зору
Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Чи потрібно подавати до центрів зайнятості інформацію про працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню?

Дата: 01.02.2023 10:28
Кількість переглядів: 96

Фото без описуНі, не потрібно.

Нагадаємо, що з 29 жовтня 2022 року скасовані норми Закону України “Про зайнятість населення”, які передбачали встановлення для роботодавців 5-відсоткової квоти для працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню, та щорічне звітування про працевлаштування цих категорій громадян.

З 27 січня 2023 року набрав чинності наказ Міністерства економіки України від 29 грудня 2022 року № 5574, зареєстрований в Міністерстві юстиції України 13 січня 2023 року за № 75/39131, яким визнано таким, що втратив чинність, наказ Міністерства соціальної політики України від                       16 травня 2013 року № 271 “Про затвердження Порядку надання роботодавцями державній службі зайнятості інформації про зайнятість та працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню”.

Зазначеним наказом № 271, серед іншого, було затверджено форму звітності «Інформації про зайнятість та працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню».

Наказ  Міністерства економіки України від 29 грудня 2022 року  5574 за посиланням http://surl.li/epydd

Є питання, пов'язані зі сферою зайнятості? Звертайтеся до філій чи їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування або телефонуйте на «гарячу лінію» обласного центру зайнятості http://surl.li/enhic

Кіровоградський обласний центр зайнятості має власний Telegram-канал, що створений для обміну повідомленнями з клієнтами, переходьте за посиланням ➡https://t.me/dcz_kir

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь