A A A K K K
для людей із порушенням зору
Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Шановні споживачі!

Дата: 10.02.2023 13:08
Кількість переглядів: 238

       Фото без описуНа виконання закону України «Про житлово-комунальні послуги», «Про ціни і ціноутворення», «Про питну воду, питне водопостачання та водовідведення», «Про державне регулювання в сфері комунальних послуг», постановою Кабінету Міністрів Українивід  01.06.2011 № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги», постановою Кабінету Міністрів Українивід  12.09.2018 №239 «Про затвердження Порядку розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення», Комунальне підприємство «Надія» Соколівської сільської ради доводить до відома споживачів, щодо розрахунку тарифу на централізоване водопостачання.

        На даний час, діють тарифи з централізованого водопостачання, для всіх категорій абонентів –  28,0 грн/м³ з ПДВ. Слід зазначити, в умовах зростання основних складових тарифу, зокрема: мінімального прожиткового рівня працездатної особи та рівня мінімальної заробітної плати та відповідно сум відрахувань, підвищення вартості на проведення досліджень по визначенню якості води, електроенергії та ін. А також в      2022 році значно збільшилась кількість абонентів (приєдналися абоненти с.Вільного). У зв’язку з цим, виникла необхідність перерахунку тарифу на послуги з централізованого водопостачання на 2023 рік. Комунальне підприємство «Надія» Соколівської сільської ради звернулось до виконавчого комітету Соколівської сільської ради із заявою та розрахунковими матеріалами для встановлення тарифу на послуги з централізованого водопостачання на 2023 рік.

 

Розрахунковий тариф на послуги з централізованого водопостачання залишається на рівні 2022 року - 28,0 грн. за 1 м³ з ПДВ.

 

         Незважаючи на збільшення витрат на заробітну плату, електроенергію, інші послуги, тариф при перерахунках не змінився, завдяки тому, що в 2022 році значно зріс обсяг реалізації води (збільшилась кількість абонентів), а собівартість 1 м³ прямо пропорційно залежить від витрат та обсягу реалізації.

        Зауваження  і  пропозиції  щодо  планового  тарифу  на  202рік  від  фізичних  та юридичних осіб приймаються  з 10.02.2023 року по 17.02. 2023 року за адресою: інд.27641

вул.Шевченка,  буд.68,  с.Соколівське,  Кропивницького р-ну,  Кіровоградської обл.,

e-mail:kpnadia@ukr.net (із зазначенням  в темі листа «зауваження і пропозиції до тарифу»).

 

Тариф на послуги з централізованого водопостачання на 2023
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь