Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Знання психології та норм спілкування – секрет успіху ефективних партнерських відносин

Дата: 25.04.2023 10:24
Кількість переглядів: 94

Фото без описуХочете підкорити найвищі вершини ділового світу? Вам знадобиться освоїти дуже важливий інструмент – ділову комунікацію, а саме: психологію та етику офіційного спілкування. Пропонуємо приєднатися до курсів цільового призначення за навчальною програмою «Основи психології та етики ділового спілкування. Культура обслуговування відвідувачів», які організовує Державна служба зайнятості.

Що ви отримаєте від проходження курсів? Уміння будувати відносини з людьми і знаходити підхід до них, знання психологічних закономірностей спілкування і застосування їх у професійній діяльності. Все це підвищить ефективність вашої праці, допоможе розуміти співрозмовників, регулювати взаємовідносини з клієнтами і колегами.

Створіть бездоганний імідж, який складе основу вашого життєвого і професійного успіху з  викладачами Івано-Франківського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

У вас є унікальна можливість опанувати нові соціально-психологічні механізми взаємодії людей в процесі ділових комунікацій, дізнатися про етичні норми та правила поведінки під час ділового спілкування. Навчайтеся, адже знання ділового етикету і основ психології виграшно відрізняє успішних людей. Станьте одним з них! Курси розпочинаються  27 квітня 2023 року.

Звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування. Контакти тут: https://is.gd/20aDFB  Ми є у Telegram - t.me/dcz_kir.

Інформація про курси цільового призначення або інші професії, які можна здобути на базі Івано-Франківського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості, в онлайн-графіку за посиланням https://is.gd/5VTXri


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь