Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Призовий фініш Станіслава Басистого

Дата: 05.09.2023 11:56
Кількість переглядів: 66

Одну срібну і дві бронзові медалі виборов Станіслав Басистий із Іванівки Кропивницького району, вихованець ДЮСШ “Колос” Соколівської сільської ради у відкритому Чемпіонаті України в гонці критеріум (фіналі) та всеукраїнських змаганнях в груповій гонці (юнаки, дівчата, молодші юнаки, молодші дівчата) з велосипедного спорту (шосе), що відбулися у місті Яворів Львівської області 1-3 вересня.

Участь у змаганнях взяли 130 спортсменів, 22 команди із усіх областей України. Станіслав Басистий взяв участь у змаганнях у віковій категорії 2007-2008 р.н.

У перший день змагань відбулася командна гонка Чемпіонату України (шосе) на 25 кілометрів. У команді мікс їхали Станіслав Басистий (КМСУ, Кіровоградська область), Ярослав Волощук (КМСУ, Житомирська область), Богдан Потьомко та В’ячеслав Коноплянко (КМСУ, Черкаська область). У результаті хлопці здолали відстань за 32,18 хв і вийшли на друге місце, поступившись львів’янам.

У другий день всеукраїнських змагань у груповій гонці Станіслав Басистий здолав 70 кілометрів і зайняв третє місце.

На третій день учасники змагалися у Чемпіонаті в командній гонці критеріум (фінал) старші юнаки на 25,2 кілометра по місту. Із 40 учасників Станіслав Басистий фінішував 6-им та за сумою трьох гонок зайняв третє місце і став призером Чемпіонату України з велоспорту.

Варто зазначити, що Станіслав Басистий виступав із хлопцями, які на рік старші за нього. Тож вітаємо цілеспрямованого спортсмена його тренера Віктора Тарасенка, а також батьків призера національних змагань з велоспорту з призовими місцями і бажаємо подальших перемог!Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь