Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

У Соколівському відбувся відкритий чемпіонат з велоспорту

Дата: 12.09.2023 13:17
Кількість переглядів: 112

У рамках олімпійського тижня в Соколівській територіальній громаді відбувся відкритий чемпіонат з велоспорту Соколівського КЗ ДЮСШ “Колос” серед юнаків, молодших юнаків та дітей, присвячений Дню фізкультури і спорту, який відзначався 9 вересня. Змагання відбулися за підтримки ГО "Кіровоградська ТО ВФСТ "КОЛОС".

Участь у змаганнях взяли 130 спортсменів із 10 команд, зокрема, по дві з Кропивницького і Знам’янки, Миколаєва, Новгородки, Олександрії, Мошорино. Учасниками чемпіонату стали також вихованці Донецької обласної спортивної дитячо-юнацької школи олімпійського резерву. Соколівську громаду на чемпіонаті представляли 12 вихованців ДЮСШ “Колос”.

Учасників змагань привітали Соколівський сільський голова Інна Завірюха, трикратний чемпіон світу з велоспорту (трек), срібний призер олімпійських ігор Олександр Симоненко, начальник управління молоді і спорту Кіровоградської ОВА Андрій Щетина.

Змагання відбувалися в олімпійських видах програми. У гонці на одне коло 800 метрів кращими стали спортсмени з Соколівської ДЮСШ “Колос” - перше місце виборов Станіслав Басистий, друге — Матвій Герасімов.

У груповій гонці з вибуттям перше місце виборов Станіслав Басистий, Матвій Герасімов фінішував четвертим. Кирило Граждан став кращим у груповій гонці серед молодших юнаків.

Переможці змагань отримали нагороди, а всі учасники — солодощі та морозиво. Всі учасники чемпіонату вдячні організаторам за прекрасне спортивне свято.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь