Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Світловодськ: Головне управління Пенсійного фонду України в Донецькій області потребує фахівців

Дата: 12.12.2023 13:46
Кількість переглядів: 128

Фото без опису

Світловодськ: Головне управління Пенсійного фонду України в Донецькій області потребує фахівців

 

Серед пріоритетних завдань Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області, який наразі здійснює свою діяльність у місті Світловодську, що на Кіровоградщині,  додержання законодавства у сфері пенсійного забезпечення, своєчасного призначення, перерахунку та виплати пенсій.

Для організації роботи та безперебійного обслуговування громадян Головне управління Пенсійного фонду в Донецькій області потребує спеціалістів державної служби:

- головні спеціалісти відділу субсидій та пільг. Прийняття рішень щодо призначення (перерахунку) житлових субсидій та пільг на підставі отриманих документів згідно із законодавством, у тому числі на виконання рішень суду.

- головні спеціалісти відділу призначення пенсій. Розгляд документів для призначення та перерахунку пенсій, довічного грошового утримання суддям у відставці, у тому числі на виконання рішень суду.

- головні спеціалісти відділу опрацювання документації (з виплати пенсій). Опрацювання електронних справ на підставі прийнятих рішень щодо призначення перерахунку пенсій, страхових виплат, житлових субсидій та пільг для здійснення подальшої виплати. Проведення перевірки правильності нарахування сум поточних виплат та боргів, у тому числі за рішенням суду.

У приміщенні Світловодського управління Олександрійської філії Кіровоградського обласного центру зайнятості організована ярмарок вакансій. Для результативності проведення заходу фахівці служби зайнятості, переглянувши професійно-кваліфікаційний склад безробітних, запросили на ярмарок вакансій тих громадян, які відповідають вимогам роботодавця.

Представники роботодавця надали вичерпну інформацію про характер та режим роботи, умови оплати праці, специфіку виконання робіт та вимоги до працівника, а також відповіли на запитання, які цікавили безробітних.

Як підсумок – дев’ять із 22 учасників заходу виявили бажання працювати у сфері пенсійного забезпечення, адже мають відповідний досвід роботи та відповідні професійні якості.

Інші отримали інформацію про електронні сервіси Державної служби зайнятості для пошуку роботи:

  • сайт Кіровоградського обласного центру зайнятості https://cutt.ly/qKFhLXK 

  • Єдиний портал вакансій https://jobportal.dcz.gov.ua/ 

  • телеграм-канали ДЦЗ «Робота зараз: Державна служба зайнятості» http://surl.li/eoawb та «Робота на Кіровоградщині. Служба зайнятості інформує» https://t.me/job_kid_dcz , де щоденно оприлюднюються актуальні вакансії.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь