Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Запорука стійкості захисників — підтримка тилу

Дата: 22.01.2024 15:55
Кількість переглядів: 42

Запорука стійкості наших захисників на фронті — міцний тил, який підтримує воїнів. Жителі Соколівської громади невтомно готують і відправляють посилки туди, де гаряче, адже рідну землю боронять їхні рідні і близькі.

Нині, крім ворога, нашим воїнам дошкуляє ще й мороз, тож дуже актуальними для них є окопні свічки, вовняні шкарпетки, теплі речі. А ще завжди є потреба в домашніх смаколиках, адже разом з ними захисники відчувають дух рідного дому. Тож невтомно трудівники і трудівниці, господині з Карлівки, Івано-Благодатного, Вишняківки, Соколівського, Ганнинського, Іванівки, Вільного, Миколаївки, Олено-Косогорово, Шестаківки, Диминого, Українки, Шевченкового, Миколаївки, НовопавлівкиФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису виготовляють окопні свічки, в’яжуть шкарпетки і плетуть маскувальні сітки, готують сухі борщі, ліплять вареники і печуть смачні пироги. А як радіють воїни, коли у таких посилках отримують ще й дитячі малюнки з побажаннями перемоги!

Допомагають воїнам земляки не лише продуктами і необхідними речами. Періодично у селах громади проводять благодійні ярмарки, на яких збирають кошти на придбання необхідної військової амуніції чи приладів, що сприяють їм бити ворога.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь