A A A K K K
для людей із порушенням зору
Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

У Соколівському стартували учнівські змагання «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

Дата: 06.02.2024 14:12
Кількість переглядів: 50

Фото без описуФото без описуФото без описуДругий етап проєкту, територіальний, наймасштабніших учнівських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» стартував у Соколівському ліцеї разом з усіма українськими школами 05 лютого.

До участі у другому етапі зареєструвалися аж 30 команд. Захід розпочався із вшанування хвилиною мовчання пам’яті усіх, хто віддав життя у боротьбі за незалежність України. Не випадково девізом змагань є заклик “Разом переможемо”.

Учасників змагань привітали Соколівський сільський голова Інна Завірюха, заступник начальника Кропивницької РВА Дмитро Євенко, амбасадор змагань, майстер спорту, чемпіон України з велосипедного спорту (шосе), тренер Соколівської ДЮСШ “Колос” Віктор Тарасенко, а також учень Іванівської філії Соколівського ліцею, кандидат у майстри спорту, чемпіон України серед старших юнаків з велосипедного спорту та офіційний член збірної команди Кіровоградської області з велосипедного спорту Станіслав Басистий.

Цього дня змагалися дві команди: збірна команда вчителів фізкультури та збірна команда учнів усіх загальноосвітніх закладів Соколівської громади. Змагання відбулися з волейболу. У безкомпромісній, але напруженій боротьбі, перемогу з підсумковим рахунком 2:1 здобула команда вчителів.

Усі учасники змагань отримали в нагороду спортивний інвентар та позитивні емоції.

Нагадаємо, «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» – спортивні  змагання нового формату, розроблені відповідно до світового та європейського досвіду. Проєкт створений за ініціативи Президента України Володимира Зеленського та реалізується Міністерством молоді та спорту України, міністерством освіти України та Кіровоградською ОВА.

Щорічно ці змагання проводитимуть з вересня до червня. Цього року Всеукраїнські шкільні ліги заплановано провести з грудня 2023 до червня 2024 року з пʼяти видів спорту: баскетбол, волейбол, футзал, спортивне орієнтування та черліденг.

Другий етап змагань триватиме до 30 березня. На його переможців чекатимуть вже районні старти.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь