Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Головне управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області

Стартували «Е-лікарняні»!

З 01 червня 2021 року розпочато поетапне впровадження електронної форми листків непрацездатності, сформованих на підставі медичних висновків про тимчасову непрацездатність, що передбачено Порядком організації ведення Електронного реєстру листків непрацездатності та надання інформації з нього, відповідно до постанови Кабінету міністрів України від 31 березня 2021 року

19:48:29 21.07.2021

Чорнобильцям збільшено пенсію

29 червня 2021 року набрав чинності Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», в частині визначення мінімальних розмірів пенсій по інвалідності та розмірів мінімальних пенсійних виплат.

18:48:14 12.07.2021

5 фактів про електронну трудову книжку

10 червня 2021 року набрав чинності Закон України, яким запроваджено облік трудової діяльності працівника в електронній формі в реєстрі застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування (далі – Реєстр застрахованих осіб). 

08:24:18 16.06.2021

Немає документів, щоб підтвердити стаж? Шукайте свідків!

Як відомо, основним документом, який підтверджує стаж роботи до 01.01.2004 року, є трудова книжка. Проте у зв’язку з некоректним її веденням та заповненням, перед майбутніми пенсіонерами постає питання стосовно необхідності підтвердження наявного трудового стажу у порядку та спосіб, встановлені чинним законодавством.

10:42:23 14.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь