Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Професія, шанована суспільством: відбудуймо інфраструктуру нашої країни!

Дата: 09.09.2024 09:01
Кількість переглядів: 28

Фото без опису

Професія, шанована суспільством: відбудуймо інфраструктуру нашої країни!

Є професії, котрі з часом не тільки не втрачають своєї актуальності, а й здобувають усе більший попит. І «муляр» – одна з перших у воєнних реаліях сьогодення. Це одна з основних будівельних професій. Нині неможливо собі уявити місто, село чи мегаполіс, котрі б не розвивались, не будувались, не ремонтувались. 

Муляр зводить новобудови, різні інженерні споруди, бере участь у ремонті житлових будинків, мостів, промислових, цивільних та інших споруджень із природних та штучних будівельних матеріалів.

Державна служба зайнятості запрошує вас опанувати таку актуальну на сьогодні професію – «Муляр (ІІ-ІІІ розряд)». Навчання проходитиме на базі Рівненського центру професійно-технічної освіти. Початок занять – 17 вересня 2024 року. Тривалість – 5,1 міс.

Під час навчання ви отримаєте масу знань: як зводити фундаменти і стіни будівель з природного та штучного каменю; як робити внутрішні перегородки, мурувати опори, колони, труби; як готувати розчини і суміші, здійснювати монтаж збірних елементів; ознайомитесь з властивостями та можливостями десятків будівельних матеріалів і видів кладки. На будівельних майданчиках під час практики ви відточите свою майстерність.

На ринку праці професія актуальна, попит на неї стабільний. Потреба у робітниках цього фаху постійна і має тенденцію до зростання. Ви з легкістю знайдете роботу в будівельних організаціях, на підприємствах та в установах різних форм власності, зможете зробити важливий вклад у відбудову нашої Батьківщини, а за бажання, і відкрити власну справу.

Дана професія шанована суспільством, адже саме вона допомагає втілювати у життя ідеї архітекторів та проектувальників, створює комфорт, зручність, відповідає за довговічність будівель.

За детальною інформацією звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування.

Контакти тут: http://surl.li/pacfp 

Або пишіть нам у Telegram-канал: t.me/dcz_kir

Онлайн-графік формування навчальних груп можна переглянути за посиланням: https://is.gd/A1GYNF 

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь