Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Здорові амбіції та любов до своєї справи – запорука професійного успіху

Дата: 09.09.2024 09:05
Кількість переглядів: 27

Фото без опису

Здорові амбіції та любов до своєї справи – запорука професійного успіху

Рустамова Жанна Миколаївна – цілеспрямована й амбітна жінка, одна з тих людей, які живуть своєю роботою. Вже 22 роки жінка працює головним спеціалістом в другому відділі Голованівського районного територіального центру комплектування (РТЦК та СП).

Вона завжди вирізнялася старанністю та бажанням вчитися новому, однак час спливав, обставини змінювались, і фахівчиня відчувала, що її навичок недостатньо для кар’єрного зростання. Прагнучи розширити свої знання та можливості, Жанна Миколаївна вирішила звернутися до місцевого центру зайнятості, щоб заручитися підтримкою фахівців в здобутті нових професійних компетенцій.  

У службі зайнятості працівниці розповіли про можливість отримання ваучера на навчання, що дає змогу пройти безкоштовні курси з підвищення кваліфікації або здобути нову професію. Нагадаємо, що ця програма підтримки особливо актуальна для тих, хто хоче адаптуватися до змін на ринку праці та підвищити свою конкурентоспроможність.

Жанна Рустамова, поспілкувавшись з кар’єрним радником, все зваживши, вирішила скористатися цінною можливістю і зробити важливий крок з перспективою на майбутнє. Після консультацій з фахівцями служби зайнятості вона обрала курси за напрямом соціальної роботи. В липні поточного року жінка закінчила навчання, яке було інтенсивним і цікавим.

«Дуже люблю свою роботу. Я готова навчатись завжди, аби була така можливість! Байдуже, що мені 53 роки, нові знання ніколи не зашкодять! Під час курсу я вивчила менеджмент соціальної роботи, планування організації соціальних послуг, оцінювання потреб особи у певних соціальних послугах. На сьогоднішній день застосовую отримані знання на практиці, працюю на новому, більш глибокому рівні соціальної взаємодії», – ділиться пані Жанна.

Спостерігаючи за тим, як конструктивно змінюються результати її роботи, Жанна Миколаївна щиро радіє: як можливості ще ефективніше допомагати та консультувати людей, так і злагодженій співпраці з досвідченими фахівцями служби зайнятості.

«Окрему вдячність хочеться висловити фахівцям служби зайнятості. Вони допомагають у вирішенні багатьох питань, ніколи не відмовлять, завжди підтримують! Ми ефективно співпрацюємо та тримаємо міцний зв'язок, – наголошує пані Жанна.  Я, в свою чергу, завжди знаходжу спільну мову з людьми, з якими працюю. Зараз чимало учасників бойових дій, з якими ми працюємо після їх реабілітації. Їм треба багато чого роз’яснити, відповідно до кожної окремої ситуації. Знання, які я отримала під час навчання, допомагають краще зрозуміти зміст соціальної роботи», – підкреслює фахівчиня. 

Безумовно, Жанна Рустамова у професійній діяльності знаходиться на своєму місці, і, за її словами, за можливості, планує й далі розвиватись у даному напрямку, що відкриє для неї нові горизонти та можливості для кар’єрного зростання.

Звертаємо вашу увагу, що ваучер на навчання дає не тільки нові знання, але й можливість реалізації своїх професійних амбіцій. Ця історія успіху є чудовим прикладом того, як програми підтримки від служби зайнятості можуть впливати на життя людини, допомогти їй розкрити свій потенціал та досягти вищих і кращих рівнів та злетів у кар’єрі.

 

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь