Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Атмосфера живої творчості та процес створення виробів на очах у клієнтів – «родзинка на торті» у бізнесі підприємиці

Дата: 09.09.2024 15:29
Кількість переглядів: 28

Фото без опису

Атмосфера живої творчості та процес створення виробів на очах

у клієнтів – «родзинка на торті» у бізнесі підприємиці

 

Дрозд Ольга Павлівна – одна з переможців грантової програми від «єРобота», а на сьогодні ФОП і власниця творчої майстерні-крамниці у Кропивницькому.

Ідея створення свого бізнес-проєкту виникла у грантерки на фоні захоплення виготовленням свічок і виробів з гіпсу. Більш як три роки жінка активно займалася своїм хобі, це стало улюбленою справою. Вона проводила благодійні майстер-класи для дітей та дорослих, навчала основ роботи з гіпсом та воском, виготовленню найпростіших виробів. Потім зрозуміла, що на таку продукцію існує попит. Тож Ольга Павлівна вирішила спробувати себе у підприємництві і втілити в життя ідею – відкрити крамницю з продажу виробів із гіпсу та воску.

«Я виготовляла вироби для себе, для знайомих і друзів. За той час, що я захоплююся цією справою, мала вже достатньо матеріалів, різноманітних інструментів і обладнання, і могла виконувати індивідуальні та корпоративні замовлення. В подальших планах було орендувати приміщення для майстерні-крамниці, облаштувати простір для проведення майстер-класів, а також місце для продажу готових виробів», – ділиться своїм досвідом грантерка.

Ольга Дрозд, для реалізації свого проекту, завдяки грантовим коштам і підтримці Державної служби зайнятості, придбала необхідне обладнання й устакування, а також сировину для виготовлення виробів на замовлення. Наразі підприємиця працевлаштувала одного співробітника на посаду продавця-консультанта.

Ольга Павлівна відзначає: «Моя майстерня-крамниця розрахована на широке коло клієнтів. Це люди, які шукають подарунки чи сувеніри для особливих подій, любителі атмосферних  речей, унікальних предметів декору для створення затишної атмосфери вдома чи в офісі.  Це ті клієнти, які цінують екологічні та натуральні продукти і шукають товари, виготовлені з високоякісних і безпечних матеріалів. Також ми працюємо з фірмами-організаторами різноманітних подій, ресторанами та готелями, для яких ми можемо виготовити брендований декор для їх закладів. І, звичайно ж,  окрема цільова аудиторія моєї майстерні діти різного віку та дорослі, для яких я проводжу тематичні майстер-класи».

Асортимент включає унікальні та ексклюзивні продукти, які здатні задовольнити різноманітні потреби поціновувачів, а індивідуальний підхід до кожного споживача дає змогу грантерці напрацьовувати все більше коло зацікавлених клієнтів.

Родзинкою у справі Ольги Павлівни є також те, що крамниця знаходиться поруч із майстернею – це дозволяє відвідувачам поринути в атмосферу творчості та побачити процес створення виробів вживу.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь