Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Діяльність, новації та пріоритети: у Кропивницькому відбулась презентація послуг служби зайнятості  

Дата: 10.09.2024 16:11
Кількість переглядів: 33

Фото без опису

Діяльність, новації та пріоритети: у Кропивницькому відбулась презентація послуг служби зайнятості

 

Сьогодні, 10 вересня, студенти Економіко-технологічного інституту імені Роберта Ельворті відвідали Кропивницьку філію обласного центру зайнятості.

Мета – ознайомити студентів з можливостями служби зайнятості у напрямку надання послуг молоді, інформування щодо сучасних тенденцій та перспектив ринку праці та ін.

Зустріч розпочалася зі знайомства з Кропивницькою філією обласного центру зайнятості. Екскурсію для студентів першого курсу економічного факультету провела заступник директора – начальник відділу рекрутингу та взаємодії з роботодавцями Яна Шевченко, яка надала  загальну інформацію про діяльність служби зайнятості, структуру організації, сучасні методи надання послуг різним категоріям населення та роботодавцям.

Також учасників заходу ознайомили з діяльністю першого на Кіровоградщині офісу «Зроблено в Україні», що запрацював для підтримки мікро- та малого бізнесу. Наголошувалось, що саме тут підприємці можуть отримати консультації щодо умов участі в урядових програмах підтримки бізнесу. Фахівчині  офісу коротко розповіли про грантову програму «Власна справа», умови та її спрямування.

У ході проведеної екскурсії у філії студенти на власні очі побачили роботу фахівців  та ознайомилися із  технологічним процесом обслуговування населення. Візитери мали змогу на власному досвіді переконатись у ефективності та зручності пошуку вакансій за допомогою електронних інформаційних сервісів та ін. Молоді люди разом з фахівцями обговорили шляхи вибору роду занять та ситуацію на ринку праці, стандарти та вимоги тієї чи іншої професії до людини. Цікавою для учнів була інформація про сучасні вимоги роботодавців до працівників, зокрема щодо володіння Soft і Hard skills («м’які» та  «тверді» навички).

Усі присутні погодились з тим, що кожна людина є ковалем свого щастя та успіху. Тож задля цього необхідно рухатись вперед, не боятися робити рішучих вчинків, прислухатися до корисних порад та прагнути до професіоналізму. Використовувати всі наявні можливості для розвитку. Водночас Державна служба зайнятості допоможе кожному охочому знайти своє місце в житті.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь