Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Оголошення

Шановні споживачі!

На виконання закону України «Про житлово-комунальні послуги», «Про ціни і ціноутворення», «Про питну воду, питне водопостачання та водовідведення», «Про державне регулювання в сфері комунальних послуг», постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги», постановою Кабінету Міністрів України від 12.09.2018 №239 «Про затвердження Порядку розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення», Житлово-комунальне підприємство с. Вільного Соколівської сільської ради доводить до відома споживачів, що має намір вимушено підвищити тариф на централізоване водопостачання.

11:09:31 16.06.2021

Конкурсний відбір на вакантну посаду директора Соколівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів

Перелік осіб, допущених до участі у конкурсному відборі на вакантну посаду директора Соколівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Соколівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області

13:37:04 07.06.2021

Увага! Комплексна планова дезінфекція (гіперхлорування) магістрального районного водоводу “Дніпро-Кіровоград”

Згідно з графіком комплексної дезінфекції та з метою запобігання загострення санітарно-епідеміологічної ситуації обласним комунальним виробничим підприємством “Дніпро-Кіровоград” буде проведено комплексну планову дезінфекцію (гіперхлорування) магістрального районного водоводу “Дніпро-Кіровоград” і мереж населених пунктів, що обслуговує підприємство.

09:05:05 26.05.2021

До уваги споживачів, які отримують послуги від ОКПВ "Дніпро-Кіровоград"!

27 травня 2021 року о 15:00 біля магазину "Файно-Маркет" за ініціативи  ОКВП "Дніпро-Кіровоград" відбудуться відкриті слухання (відкрите обговорення) щодо необхідності встановлення тарифів на водопостачання та водовідведення на 2022 рік.

16:42:03 24.05.2021

Запрошуємо на роботу!

Соколівська сільська рада запрошує на постійну роботу тракториста та працівників з благоустрою (різноробочі).

11:15:26 18.05.2021

Оголошується конкурс на заміщення вакантної посади

Відділ освіти, молоді та спорту Соколівської сільської ради оголошує конкурс на вакантну посаду директора Соколівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Соколівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області.

14:35:25 30.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь