A A A K K K
для людей із порушенням зору
Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Оголошення

Оголошується конкурс на заміщення вакантної посади

Відділ освіти Соколівської сільської ради оголошує конкурс                             на посаду директора Соколівського ліцею Соколівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області.

08:57:02 25.04.2023

Нерест 2023

Для забезпечення створення сприятливих умов природного відтворення водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах області наказом Держрибагенства у Кіровоградській області від 27 березня 2023 року № 16-74 «Про заборону добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) у період нересту та затвердження переліку меж нерестовищ на водних об’єктах Кіровоградської області у 2023 році в районі діяльності Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Кіровоградській області» затверджено терміни заборони добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) у період нересту та визначено місця масового нересту водних біоресурсів (нерестовища).

13:40:05 20.04.2023

Підприємство запрошує на роботу

Підприємство ТОВ “Євросервіс Південний Буг”, запрошує на роботу слюсарів та електриків з ремонту вантажних автомобілів, причепів, та полупричепів. Знаходимось за адресою: м. Кропивницький, вул. Мурманська 25 А. Графік роботи : з 08-00 – 17-30 будні дні, 08-00 – 14-00 дві сб в місяць. Заробітна плата 15000 – 25000 грн, залежить від кваліфікації і вироблених нормо-годин. Звертатись за телефонами:

16:28:46 24.10.2022

Інформація щодо якості питної води

"Комунальне підприємство «Надія» Соколівської сільської ради та Житлово-комунальне підприємство с.Вільного Соколівської сільської ради надають інформацію щодо якості питної води централізованих систем водопостачання які обслуговують: с.Соколівське, с.Черняхівка, с.Іванівка, с.Нова Павлівка, с.Карлівка, с.Ганнинське, с.Миколаївка, с.Українка та сщ.Шостаківка, с.Івано Благодатне та с.Вільне

16:32:30 02.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь