A A A K K K
для людей із порушенням зору
Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Пліч-о-пліч: Бригада комунальників із Соколівського відновила два будинки жителям Малої Олександрівки на Херсонщині

Пліч-о-пліч: Бригада комунальників із Соколівського відновила два будинки жителям Малої Олександрівки на Херсонщині

Бригада працівників відділу благоустрою Соколівської сільської ради повернулася з села Мала Олександрівка Бериславського району Херсонської області, де кілька днів відновлювала зруйновані внаслідок ворожої окупації людські хати.

12:55 01.08.2023

У Соколівському вулицю Гагаріна перейменували на честь загиблого захисника Миколи Жидкова

У Соколівському вулицю Гагаріна перейменували на честь загиблого захисника Миколи Жидкова

Депутати Соколівської сільської ради, виконуючи Закон України про декомунізацію, а також на прохання жителів вулиці Гагаріна у Соколівському, присвоїли цій вулиці ім’я Миколи Жидкова.

17:09 31.07.2023

В Іванівці вшанували пам’ять Героя-атовця Анатолія Бузуляка

В Іванівці вшанували пам’ять Героя-атовця Анатолія Бузуляка

В Іванівці вшанували пам’ять Героя-атовця Анатолія Бузуляка. У селі Іванівка Соколівської громади вшанували пам'ять спецпризначенця 3-го полку імені Святослава Хороброго Анатолія Бузуляка, який загинув в АТО у 2014 році.  У вшануваннях взяли участь жителі села, представники Соколівської сільської ради, мама Анатолія — Галина Бузуляк. До меморіальної дошки Героя односельці поклали квіти, а юні спортсмени влаштували велозабіг на згадку про Анатолія Бузуляка. З музичним виступом на честь побратима з Кропивницького приїхав оркестр третього полку. Учасники заходу долучилися до благодійного збору на безпілотник. Загалом зібрали понад 18 тисяч гривень. Нагадаємо, Анатолій Бузуляк народився 29 листопада 1986 року в селі Високі Байраки Кропивницького району. Вчився у місцевій школі до 7-го класу, 2000 року родина переїхала в село Іванівка. У 2009 року Анатолій Бузуляк за власним бажанням пішов на військову службу за контрактом. У березні 2014 року поїхав захищати Україну в зону антитерористичної операції. Учасник боїв за Донецький аеропорт. Загинув 29 липня 2014 року під час виконання бойового завдання в складі розвідгрупи з рятування пілотів збитого літака СУ-25 в селі Латишеве в Донецькій області. Зайшовши на непідконтрольну територію, зустріли місцевого фермера Миколу Бутрименка. Він запропонував військовим розміститись у своєму ангарі. Слідство довело, що фермер видав бойовикам місце перебування спецпризначенців. Під час бою з 19 бійців загинули 10.

14:25 31.07.2023

У Соколівській громаді відзначили День Української Державності

У Соколівській громаді відзначили День Української Державності

День Української Державності відзначили у бібліотеках та клубних закладах Соколівської територіальної громади. Різноманітні патріотичні заходи для відвідувачів і глядачів підготували працівники закладів культури громади: книжкові виставки, майстер-класи для дітей, хореографічні і літературні виступи.

11:59 31.07.2023

Засідання тридцять сьомої сесії Соколівської сільської ради дев’ятого скликання під головуванням Соколівського сільського голови Інни Завірюхи відбулося 27 липня 2023 року.

Засідання тридцять сьомої сесії Соколівської сільської ради дев’ятого скликання під головуванням Соколівського сільського голови Інни Завірюхи відбулося 27 липня 2023 року.

Засідання тридцять сьомої сесії Соколівської сільської ради дев’ятого скликання під головуванням Соколівського сільського голови Інни Завірюхи відбулося 27 липня 2023 року. На черговій сесії були присутні поліцейські офіцери Соколівської громади Андрій Бурянський та Роман Носенко, які відзвітували про результати роботи за перше півріччя 2023 року. Зокрема, проінформували про забезпечення охорони громадського порядку та безпеки, про кількість складених адміністративних протоколів, скерованих кримінальних проваджень до суду, про проведення профілактичної роботи попередження нових фактів вчинення домашнього насильства. Також офіцери надали пропозиції для покращення роботи. Сільський голова Інна Завірюха від імені жителів та депутатського корпусу Соколівської громади подякувала поліцейським за сумлінну працю. На пленарному засіданні депутати внесли зміни до бюджету Соколівської сільської територіальної громади на 2023 рік. Крім того, депутати затвердили Положення з розробки Стратегії розвитку Соколівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області на 2023-2030 роки та  цільову програму «Профілактика рецидивної злочинності та правопорушень на території Соколівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області» на період 2023-2025 років. Також прийняли ряд рішень з адміністративно-господарської діяльності та розглянули земельні питання. Окрім того, депутати прийняли рішення про надання одноразової грошової допомоги жителям громади.

09:58 28.07.2023

В Іванівці вшанують пам'ять Анатолія Бузуляка

В Іванівці вшанують пам'ять Анатолія Бузуляка

29 липня 2023 року о 09:00 годині біля приміщення Іванівської школи відбудуться  заходи вшанування пам’яті нашого земляка спецпризначенця 3-го полку імені Святослава Хороброго Анатолія  Бузуляка, який загинув в АТО У 2014 році. Запрошуємо переглянути виступ оркестру 3-го полку та долучитися до благодійності, Фонд «Полк Святослава Хороброго» збирає кошти на квадракоптер MABIK 3 з тепловізором для аеророзвідки полку. Його вартість 270тис.грн. наразі зібрано половина. Долучайтесь до збору!

08:35 28.07.2023

27 липня своє професійне свято відзначають медичні працівники.

27 липня своє професійне свято відзначають медичні працівники.

27 липня своє професійне свято відзначають медичні працівники. Щиро вітаємо усіх ангелів у білих халатах, які рятують людські життя на фронті, у лікарнях, в амбулаторіях і ФАПах. Бажаємо не тільки дбати про здоров'я оточуючих, а й берегти своє. Нехай довге життя обдарує усіх медиків щасливими моментами та приємними спогадами, розумінням і вдячністю людей. Соколівський сільський голова Інна Завірюха

08:58 27.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь