A A A K K K
для людей із порушенням зору
Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Спорт

Успіхи у велоспорті

10-12 вересня у м. Первомайську Миколаївської області відбувся відкритий чемпіонат України у змішаній командній гонці (естафета) з велосипедного спорту.

13:06:58 15.09.2021

ФК Новатор 1:1 ФК Скіф

29 серпня у рамках 14-го туру Першої ліги чемпіонату Кіровоградської області з футболу наша команда "Скіф" грала виїзний матч у м. Бобринець з ФК "Новатор".

08:52:35 30.08.2021

Скіф вдома впевнено переміг Усівку

22 серпня у рамках 13-го туру Першої ліги чемпіонату Кіровоградської області з футболу наша команда "Скіф" вдома зустрічалася з ФК "Усівка". З перших хвилин матчу наші хлопці розпочали активний пресинг суперника і закономірно відкрили рахунок у матчі.  Наприкінці першого тайму ФК "Усівка" зуміла зрівняти рахунок. По перерві наші футболісти показали справжню згуртовану командну гру і розписалися у воротах суперника ще двічі, в тому числі, реалізувавши пенальті.

13:35:05 23.08.2021

І знову своїми спортивними результатами радує Ярослав Барановський

19-20 серпня у м. Миколаєві проходила відкрита першість Миколаївського регіону з велосипедного спорту серед юнаків. У змаганнях взяли участь 8 команд з Миколаївського регіону та 80 учасників. Випробувати свої сили у цих змаганнях приїхали і наші спортсмени.

15:05:16 20.08.2021

Скіф впевнено здолав Хлібодар

1 серпня у рамках 10-го туру Першої ліги чемпіонату Кіровоградської області з футболу наша команда "Скіф" вдома приймала команду з с. Суботці "Хлібодар". Наші хлопці показали гарну гру протягом усього матчу та здобули впевнену перемого 2:0. Вітаємо наших футболістів та бажаємо подальших перемог!

23:07:13 01.08.2021

Наш Ярослав Барановський призер Чемпіонату України у комндному заліку!

6 липня у м. Святогірську Донецької області проходив Чемпіонат України в олімпійських видах програм з велосипедного спорту (шосе). У цих змаганнях вихованець КЗ Соколівської ДЮСШ Ярослав Барановський ( тренер Віктор Тарасенко) у складі збірної команди Кіровоградської та Полтавської областей (МІХ) посів посів І місце у командному заліку з роздільного старту на 15 км та 3 місце у груповій гонці у командному заліку.

15:37:32 08.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь