A A A K K K
для людей із порушенням зору
Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні громадяни!

Шановні громадяни!

Не надавайте в спільнотах соцмереж, прибудинкових чатах та в особистих повідомленнях жодної інформації про те, яким чином можна приїхати в будь-який населений пункт нашої області! Цим користуються ДРГ ворога (деверсійно-розвідувальні групи), розробляючи плани захоплення населених пунктів та координуючи пересування військової техніки.

12:08 26.02.2022

Дорогі земляки!

Дорогі земляки!

Нагадуємо, що всю оперативну інформацію, яка розміщується на веб-сайті сільської ради, можні відслідковувати у смартфоніі. QR-коди  та посилання на інформаційні чат-боти Telegram (https://t.me/gromadaorgua_bot?start=select_gromada_5945) та Viber (viber://pa?chatURI=gromadaorgua&context=select_gromada_5945).

10:00 26.02.2022

Дорогі земляки!

Дорогі земляки!

Перш за все хочемо подякувати всім вам за згуртованість, єдність у цей важкий для нашої країні час! Сотні чоловіків нашої громади вже відправилися до призовних пунктів та вливаються у лави територіальної оборони області.

09:36 26.02.2022

ВАЖЛИВО!!! Офіцерам запасу, які зареєстровані, або проживають на території Соколівської сільської ради

ВАЖЛИВО!!! Офіцерам запасу, які зареєстровані, або проживають на території Соколівської сільської ради

Офіцерам запасу, які зареєстровані, або проживають на території Соколівської сільської ради, необхідно терміново з"явитись у військомат (РТЦК та СП) за адресою: м. Кропивницький, вул. Кільцева, 3-а.

09:42 24.02.2022

Тараненко Дар’я - переможниця ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України

Тараненко Дар’я - переможниця ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України

Тараненко Дар’я учениця 8 класу Вільненського закладу загальної середньої освіти  І-ІІІ ступенів Соколівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області стала переможницею ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України в секції «зоології» на тему « Дослідження приросту різних порід нутрій у ранньому віці на прикладі приватного господарства села Вільного Кропивницького району Кіровоградської області».

14:36 22.02.2022

Асоціації міст України:  Прийнято закон, за яким 10% коштів від продажу земель комунальної власності вилучатимуться до держбюджету

Асоціації міст України: Прийнято закон, за яким 10% коштів від продажу земель комунальної власності вилучатимуться до держбюджету

Верховна Рада України прийняла Закон України "Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо зарахування акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі тютюнових виробів", який доповнює джерела доходів Державного та місцевого бюджетів доходами від продажу земель сільськогосподарського призначення.

08:14 22.02.2022

Шановні земляки!

Шановні земляки!

20 лютого – День пам’яті Героїв Небесної Сотні – людей, які заплатили своїм життям за європейське майбутнє України, незалежність і свободу Вітчизни.

08:00 20.02.2022

Фінансові послуги для бізнесу на Гіді з державних послуг

Фінансові послуги для бізнесу на Гіді з державних послуг

Як оформити статус податкового резидента, довідку про відсутність заборгованості чи зареєструвати книгу обліку розрахункових операцій без зайвого клопоту, розповість Гід з державних послуг.  Для вашої зручності підготували добірку фінансових держпослуг для бізнесу: 

11:27 18.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь