A A A K K K
для людей із порушенням зору
Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Інформує Кропивницьке районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області

НА ПОРОЗІ ВЕСНИ: ПОРАДИ ГОРОДНИКАМ

Розпочинається сезон масової реалізації насіння овочевих, баштанних та пряно-ароматичних культур, кормових коренеплодів, а також насіння квітів та лікарських рослин. Однак під час вибору варто розуміти, що гарна картинка на пакетику не гарантує якість його вмісту і в продажу зустрічається чимало неякісного насіння. Придбавши такий посівний матеріал, господарі ризикують не тільки майбутнім урожаєм і красою клумб, а й здоров’ям свого саду та городу. Адже з неякісним насінням у грунт можуть потрапити різні хвороби рослин та бур’яни, позбутися яких буде непросто.

10:39:47 30.04.2021

СКАЗ – ЦЕ НЕБЕЗПЕЧНО

Кропивницько – Соколівське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області в черговий раз хоче попередити населення Кропивницького району про небезпеку контакту з безпритульними та дикими тваринами, яку нерідко є носіями страшної інфекції.

08:11:07 15.04.2021

ПАМ’ЯТКА НАСЕЛЕННЮ ЩОДО ПРОФІЛАКТИКИ КОРОНАВІРУСНОЇ ІНФЕКЦІЇ

Коронавірус — назва цілого «сімейства» вірусів, які вражають людей та викликають хвороби дихальних шляхів різної тяжкості. У когось — звичайну застуду, а в когось — важкі захворювання на кшталт SARS, який ще називають «атиповою пневмонією» або «пурпуровою смертю».

09:08:51 26.03.2021

Пам’ятка по профілактиці водно-нітратної метгемоглобінемії

Водно-нітратна метгемоглобінемія – захворювання, обумовлене значним підвищенням вмісту метгемоглобіну в крові, який утворюється внаслідок токсичної дії нітратів на гемоглобін, що призводить до порушення здатності його вступати в зворотну реакцію з киснем і переносити його. На водно-нітратну метгемоглобінемію хворіють, зазвичай, немовлята, яких вигодовують сумішами, приготовленими наводі з високою концентрацією нітратів (понад 50 мг/л). У немовлят основні симптоми хвороби проявляються у вигляді посиніння ділянок  навколо рота, рук і на стопах, тому цю хворобу ще називають «блакитний синдром немовлят». У дітей, що вражені цією хворобою, може бути блювота і пронос. Гостре нітратне отруєння у дітей в 7 – 8% випадків закінчується смертю.

09:04:14 26.03.2021

До уваги сільгоспвиробників! Про запобігання отруєння бджіл

З метою запобігання отруєння бджіл та їх максимального збереження, зведення до мінімуму негативної дії пестицидів на людей та довкілля під час обробки медоносних рослин та садів хімічними засобами захисту рослин повідомляємо про таке.

11:47:23 24.03.2021

Електронний сервіс «Декларація про майновий стан і доходи»

З 1 січня розпочалася кампанія декларування громадянами доходів, отриманих протягом 2020 року. З метою підвищення якості обслуговування платників податків та спрощення процедури подання податкової декларації ДПС запроваджено новий сервіс в Електронному кабінеті. Він передбачає часткове автоматичне заповнення декларації про майновий стан та доходи на підставі облікових даних платника, відомостей про отримані доходи, наявних у Державному реєстрі фізичних осіб та відомостей про об’єкти нерухомого чи рухомого майна. Скористатися зазначеним сервісом можуть фізичні особи, які відповідно до законодавства зобов’язані подати річну податкову декларацію про майновий стан та доходи, особи, які мають право подати декларацію з метою отримання податкової знижки, та особи, які здійснюють незалежну професійну діяльністю. Щоб подати декларацію в електронному вигляді з використанням сервісу автоматичного часткового заповнення, слід завчасно подбати про отримання особистого електронного цифрового підпису, який можна отримати у будь-якому акредитованому центрі сертифікації ключів. Слід зауважити, що інформація з Державного реєстру фізичних осіб, на підставі якої автоматично заповнюється декларація, може бути не повною, оскільки у Державному реєстрі не відображаються дані щодо доходів, отриманих від фізичних осіб та іноземні доходи. Тому при заповненні декларації будь-яке значення можна відкоригувати в ручному режимі. Заповнення декларації в Електронному кабінеті надасть можливість: - скоротити час і витрати на подання звітності; - мінімізувати помилки при заповненні декларації; - у разі необхідності надати копії документів у додатку до декларації, що важливо, зокрема, при використанні права на податкову знижку. Заощаджуйте свій час та зменшуйте витрати на подання звітності.

14:29:29 15.03.2021

Отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб в електронному вигляді

У рамках кампанії декларування доходів громадян та е-декларування особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, фізична особа  – платник податків може отримати Відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків в електронному вигляді, скориставшись Електронним кабінетом (http://cabinet.tax.gov.ua).

14:28:17 15.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь