A A A K K K
для людей із порушенням зору
Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Інформує Кропивницьке районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області

Про проведення осінньої кампанії з пероральної імунізації диких м 'ясоїдних тварин проти сказу на території області

Кропивницько-Соколівське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області повідомляє, що відповідно до наказу Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від 06 серпня 2021 року № 532 «Про організацію заходів з проведення осінньої кампанії з пероральної імунізації диких м'ясоїдних тварин у 2021 році за допомогою авіації», з метою виконання плану протиепізоотичних заходів з профілактики основних інфекційних і паразитарних хвороб на 2021 рік та враховуючи складну епізоотичну ситуацію щодо сказу тварин в області у вересні 2021 року на території Кіровоградської області планується проведення кампанії з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу шляхом розкидання приманок з вакциною із літаків.

12:05:51 03.09.2021

ЩО ПОСІЄШ, ТЕ Й ПОЖНЕШ

Незабаром розпочнеться посів озимих сільськогосподарських культур, тож до початку посівної саме час дізнатися, наскільки якісне насіння буде висіяне під урожай наступного року.

08:39:53 19.08.2021

ЗБИРАННЯ НАСІННИЦЬКИХ ПОСІВІВ РАННІХ ЗЕРНОВИХ: ЯК МІНІМІЗУВАТИ ВТРАТИ

Збирання врожаю, а особливо з насінницьких посівів – найбільш відповідальний період у технології вирощування зернових культур. Головна вимога при проведенні даного заходу полягає в тому, щоб зібрати біологічний урожай при мінімальних втратах, зберігши високі посівні якості.

16:29:42 20.07.2021

Увага! Сибірка: що необхідно знати та як уберегтися

Забезпечення біологічної безпеки населення, збереження природного середовища України залишаються одними із пріоритетних завдань держави. Перш за все біобезпека стосується виникнення і боротьби із захворюваннями, які викликаються особливо небезпечними збудниками інфекцій. Одним з найбільш небезпечних захворювань є сибірка: легко поширюється, володіє високою смертністю та вимагає спеціальних і невідкладних заходів з боку спеціалістів Держпродспоживслужби та фахівців гуманної медицини.

09:00:53 09.07.2021

Про підсумки круглого столу в рамках другого етапу онлайн-конференції Програми підтримки реформи Держгеокадастру сільськими громадами

24 червня 2021 року Всеукраїнська асоціація громад (ВАГ) за підтримки Програми USAID АГРО провела другу онлайн-конференцію у форматі круглого столу в рамках реалізації програми підтримки реформи Держгеокадастру сільськими громадами.

09:47:00 29.06.2021

ПОПЕРЕДНЄ ПОЛЬОВЕ ОЦІНЮВАННЯ – НЕВІД’ЄМНИЙ ЗАХІД СОРТОВОГО КОНТРОЛЮ

Звертаємо увагу виробників насіння на необхідність своєчасного проведення попереднього польового оцінювання насінницьких посівів, який є невід’ємним заходом сортового контролю у насінництві.

14:22:12 09.06.2021

ОБЕРЕЖНО, ХВОРОБА ЛАЙМА!

Хвороба Лайма інфекційне захворювання, збудником якого є мікроорганізми,  які передаються при укусах іксодовими кліщами, вражає нервову систему людини, серце, опорно-руховий апарат і шкіру. Сезонна активність кліщів спостерігається з березня по листопад.

09:07:36 01.06.2021

ФОРМУВАННЯ ДЕРЖАВНОГО РЕЄСТРУ СУБ’ЄКТІВ НАСІННИЦТВА ТА РОЗСАДНИЦТВА НА 2021 РІК ПРОДОВЖУЄТЬСЯ

Основні засади виробництва та обігу насіння і садивного матеріалу визначено в Законі України «Про насіння і садивний матеріал» (далі – Закон). Відповідно до статті 12 Закону фізичні особи – підприємці та юридичні особи мають право на виробництво насіння та/або садивного матеріалу, за умови додержання майнових прав інтелектуальної власності на сорти рослин та за умови їх включення до Державного Реєстру суб’єктів насінництва та розсадництва (далі – Реєстр).

08:29:28 19.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь