A A A K K K
для людей із порушенням зору
Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Інформує Кропивницьке районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області

Що робити з продуктами у разі вимкнення електроенергії?

Через часті обстріли російськими окупантами об’єктів енергетичної інфраструктури, перебої зі світлом на невизначений час можуть призвести до псування продуктів в холодильнику. Тому важливо розуміти, що робити з продуктами з холодильника, якщо раптово зникне світло.

11:24:27 02.11.2022

Увага! Сибірка: що необхідно знати та як уберегтися

             Забезпечення біологічної безпеки населення, збереження природного середовища України залишаються одними із пріоритетних завдань держави. Перш за все біобезпека стосується виникнення і боротьби із захворюваннями, які викликаються особливо небезпечними збудниками інфекцій. Одним з найбільш небезпечних захворювань є сибірка: легко поширюється, володіє високою смертністю та вимагає спеціальних і невідкладних заходів з боку спеціалістів Держпродспоживслужби та фахівців гуманної медицини.

11:41:39 21.10.2022

ОТРУЄННЯ ГРИБАМИ НЕБЕЗПЕЧНЕ ДЛЯ ЖИТТЯ

Отруєння грибами реєструються щорічно, однак, попри це, люди через свої смакові вподобання піддають себе такому смертельному ризику та збирають і споживають гриби.

16:16:01 28.09.2022

28 вересня –Всесвітній день боротьби зі сказом

На території Соколівської сільської ради Кропивницького району зареєстрований перший з початку 2022 року випадок сказу тварин (кота). Власник своєчасно не провів профілактичне щеплення кота проти сказу, тим самим наразив себе, своїх близьких та друзів на небезпеку.

08:30:38 09.09.2022

ПОСІВНІ ЯКОСТІ НАСІННЯ В РЕАЛІЯХ СЬОГОДЕННЯ

Незабаром розпочнеться посівна кампанія озимих культур 2022. А отже, саме час поспілкуватись про посівні якості насіннєвого матеріалу, від яких на 50-60% залежить майбутній урожай.

11:12:56 11.08.2022

Лейкоз корів. Чим небезпечна ця хвороба та що про неї варто знати

Окрім проведення всіх необхідних діагностично-профілактичних заходів, ветеринарні спеціалісти ведуть роз’яснювально-навчальну роботу з власниками тварин про небезпечні хвороби ВРХ та необхідність проведення досліджень.

22:41:03 10.08.2022

Що треба знати про питну воду

Вимоги  до питної води в Україні регламентуються Державними санітарними  нормами  та правилами  (ДСанПіН) 2.2.4-171-10 "Гігієнічні вимоги  до води питної, призначеної для споживання людиною". Показники якості та безпеки води питної водопровідної та  з нецентралізованих джерел (свердловини, колодязі) по деяких речовинах мають різні значення, однак при цьому всі вони розраховані на їх тривале використання без негативних наслідків для здоров'я   дорослих  та   дітей.

10:55:39 05.08.2022

ХАРЧОВІ ОТРУЄННЯ. БОТУЛІЗМ

Ботулізм – це харчове отруєння ботуліновим токсином, який накопичується у зіпсованих продуктах та може призвести до тяжких наслідків. Для його нейтралізації, необхідно, щоб продукт пройшов повноцінну термічну обробку. Часта причина отруєння – вживання в’яленої, солоної або консервованої риби.

14:54:58 04.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь