A A A K K K
для людей із порушенням зору
Соколівська громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Відновлено роботу електронної черги у Міграційній службі Кіровоградщини

У підрозділах Управління Державної міграційної служби у Кіровоградській області відновлено роботу онлайн-сервісу «Електронна черга». До нього підключено Управління та 24 територіальні підрозділи.

11:21 22.09.2022

Служба у справах дітей отримала новий ноутбук для виконання службових обов’язків

У рамках виконання проекту «Моніторинг потреб та підтримки дітей в умовах війни», що впроваджується Партнерством «Кожній дитині» (@Partnership for Every Child/Кожній дитині), за підтримки UNICEF Ukraine, на замовлення Міністерства соціальної політики України та Національної сервісної служби України»  19 вересня Міжнародною благодійною організацією «Партнерство «Кожній дитині» в особі директора Дибайло Василини Дмитрівни службі у справах дітей Соколівської сільської ради надано благодійну допомогу – ноутбук Lenovo.  

15:16 20.09.2022

Наші велосипедисти знову серед найкращих!

Вихованці Соколівської ДЮСШ «Колос» вибороли призові місця у відкритому чемпіонаті Кіровоградської області та відкритому чемпіонат міста Кропивницького, присвячені пам’яті ЗТУ Сергія Симоненка та Дню міста з велосипедного спорту (крос), що відбулися 17-18 вересня в обласному центрі.

16:26 19.09.2022

Шановні жителі громади!

Із сумом повідомляємо, що 16 вересня 2022 року, після тяжкої хвороби на 55 році життя відійшла у вічність Коханська Марія Петрівна. 

21:26 16.09.2022

В проєкті Держбюджету на 2023 враховано позицію Асоціація міст України- ПДФО з грошового забезпечення військовослужбовців залишиться у бюджетах громад!

«У схваленому Урядом проєкті Держбюджету-2023 врахована важлива пропозиція Асоціації міст України – ПДФО з грошового забезпечення військовослужбовців буде й надалі надходити до місцевих бюджетів. Дякуємо Міністерству фінансів України за співпрацю та розуміння місцевого самоврядування. Адже цей ресурс, що орієнтовно складе 54,4 млрд грн, критично важливий для усіх українських громад під час воєнного стану, особливо для розташованих у прифронтових зонах, оскільки є буквально єдиним джерелом фінансування життєво важливих послуг їх мешканцям. Громадам у тилових зонах ці кошти дозволять підтримувати переселенців та допомагати захисникам України», - заявив Виконавчий директор АМУ Олександр Слобожан.

08:01 15.09.2022

Успіхи Ярослава Барановського

Протягом всього спортивного сезону із 1 квітня 2022 року вихованець відділення велоспорту КЗ «Соколівської ДЮСШ «Колос» Ярослав Барановський, який входить до резерву збірної України з велоспорту (шосе), був запрошений для тренувань у складі команди італійського велоспортивного клубу «G.S. Massi Supermercati» у провінції Bergamo, місто Palazzago. Ярослав гідно представляв клуб «G.S. Massi Supermercati» на змаганнях континентального рівня. Клуб "G.S. Massi Supermercati" займав призові місця у командному заліку, що є беззаперечним досягненням кожного з членів команди, у тому числі і Ярослава, який став наймолодшим учасником клубу у старшій віковій групі.

09:43 13.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь